Digidexo.com

Alternative Cures for ringorms av hodebunnen

Ringorm er ikke en orm, men en soppinfeksjon som fotsopp. Det er smittsom og kan spre seg til familie, venner og kjæledyr. Det er identifisert av røde sirkler på huden. Det kan vises hvor som helst på kroppen, inkludert hodebunnen, der først det er vanskelig å få øye på før soppen sprer seg og er tydelig i form av bare flekker i hodebunnen. Inntil soppinfeksjon er herdet, vil håret ikke vokser ut igjen. Den tradisjonelle metoden for herding ringorm er å gni soppdrepende krem ​​på de berørte områdene to ganger om dagen før infeksjonen er borte og håret begynner å vokse ut igjen; Dette tar vanligvis en uke. Det er også mange alternative kurer for behandling av ringorm, inkludert merkelige kurer du aldri ville trodd mulig.

Hvitløk

Hvitløk fungerer som en anti-sopp middel for ringorm på grunn av sin naturlige anti-sopp egenskaper. Klipp opp en frisk fedd hvitløk og gni saften over hele overflaten av det berørte området i hodebunnen. Skjær så mange fedd hvitløk som er nødvendig for antall ringorm patcher. Gjenta denne prosessen to ganger om dagen. Ringorm, avhengig av alvorlighetsgrad, bør klare i ca 2 uker. Hjem rettsmidler ikke fungerer så fort som reseptbelagte kurer; Derfor, er en forlenget behandlingsperiode som kreves for å befri hodebunnen av ringorm.

Coconut Oil

Kokosnøttolje kan anvendes for behandling og helbredelse av ringorm. Gni oljen på de berørte områdene 3 ganger daglig. Tillat 2 uker eller lenger for fullstendig helbredelse av ringorm ved bruk av dette midlet.

Holy basilikum blader

Olje fra hellig basilikum blader er blandet med sitronsaft og brukes på de berørte områdene i hodebunnen. Påfør oljeblanding 3 ganger daglig for å kvitte seg i hodebunnen av ringorm soppinfeksjon. En varighet på 2 uker er vanligvis tilstrekkelig. Dette ringorm kur kommer fra en hellig plante som blir dyrket i nesten alle hus i India og tilbad hver dag.

Papaya

Rå papaya skiver er gnidd bort på ringorm patcher 3 ganger daglig. De malte frø av papaya kan også brukes som et lim og påført på de berørte områder på hodebunnen 3 ganger daglig. Tillat 2 uker.

Gurkemeie

Rå saft fra gurkemeie anvendes for å gni bort på ringorm lapper 3 ganger daglig, i omtrent 2 uker. Sammen med denne eksterne kur, er en teskje gurkemeie juice blandet med en teskje honning tas oralt én gang daglig som en intern back-up.

Butea Seed

Grind frø fra urte butea i en lime og legge til en klemme av lime juice for å gjøre pastaen mer gjennomførbar. Påfør lim til de berørte områdene i hodebunnen 3 ganger daglig helt til håret begynner å gå tilbake til bare flekker; som med de andre hjem rettsmidler, dette tar vanligvis to uker.