Digidexo.com

Langvarig bruk av hydrokinon

Hudleger har lenge vurdert hydrokinon den mest effektive medisiner for å behandle huden misfarget. Nyere studier har forårsaket noen å stille spørsmål ved sikkerheten. De fleste likevel vurdere det trygt for midlertidig bruk, men langvarig bruk er forbundet med alvorlige bivirkninger.

Identifikasjon

Hydrokinon er en hud-lightening middel som brukes i aktuell kremer for å redusere uønsket pigmentering. Det fungerer ved å hemme produksjon av tyrosinase, et enzym som brukes i syntesen av melanin eller mørke hud pigment. Det betyr ikke bleke eksisterende hud pigment men stopper ny mørk pigment fra forming.

Usage

Hydrokinon produkter varierer i styrke fra en halv prosent opp til åtte prosent, men de mest vanlige styrker er to eller fire prosent. For å bruke hydrokinon, gni produktet på det berørte området en gang om dagen. Hydrokinon er beregnet for bruk på forholdsvis små områder av misfarging. Bruker det som en all-over huden Lightener øker risikoen for alvorlige bivirkninger.

Time Frame

Hydrokinon fungerer ved å stoppe ny melanin fra forming. Dette betyr at du vil ikke se resultater fra produktet til den gamle melanin i huden din har jobbet seg opp til overflaten og blitt sloughed av som døde hudceller. Denne prosessen kan ta seks til åtte uker.

Etter omtrent fire måneder, bør du begynne å avta fra daglig bruk av hydrokinon. Du kan gå ned til tre ganger i uken i en periode vedlikehold og til slutt slutte å bruke helt. De fleste tilfeller av alvorlige bivirkninger som skjedde da pasientene brukt produktet i lengre perioder, noen ganger i årevis.

Side Effects

Vanlige bivirkninger av hydrokinon omfatter irritasjon, rødhet eller brenning av den behandlede huden. Dette kan være verre hvis du kombinerer hydrokinon med et produkt som alpha-hydroxy å fremskynde prosessen med sloughing døde hudceller.

Ochronosis er en potensielt mer alvorlig bivirkning av hydrokinon. Denne tilstanden fører til områder med mørk blå eller svart pigmentering på huden. Det er stort sett bare sett hos pasienter som bruker hydrokinon for langsiktig bruk, og over store deler av kroppen. Høyere styrker av medisinen øker risikoen.

Noen studier viste at mus som ble eksponert for høye doser av hydrokinon utviklet kreft. Dette er sannsynligvis ikke en bekymring i de konsentrasjoner generelt foreskrevet, men det krever mer forskning. Langvarig bruk ved høyere konsentrasjoner er trolig ikke klokt.

Betraktninger

I 2006, US Food and Drug Administration foreslått et forbud mot over-the-counter salg av produkter som inneholder hydrokinon. Under forbudet, ville disse produktene må søke om godkjenning hos FDA som et nytt legemiddel, og går gjennom en streng testing prosess. Hvis du vil bruke hydrokinon for hud pigmentering problemer, diskutere det med legen din og få en resept. Gitt usikkerheten rundt bruk av hydrokinon, er dette trolig tryggere.