Digidexo.com

Hjem rette for Regnbuehinnebetnnelse

Regnbuehinnebetennelse er en tilstand der iris i øyet blir betent. Dette kan være en plagsom problem hvis den ikke behandles riktig. Du må gjenkjenne tegn og symptomer før du begynner å behandle denne tilstanden; skjønt, er det noen hjemme rettsmidler for å lindre de vanligste symptomene på Regnbuehinnebetennelse.

Om Regnbuehinnebetennelse

To typer regnbuehinnebetennelse kan oppstå: akutt og kronisk. Akutte regnbuehinnebetennelse kan helbrede på egen hånd i et par uker eller enda raskere når de ble behandlet med medisiner. Kroniske regnbuehinnebetennelse kan vare så lenge som flere måneder eller år før det går bort. Det kan også føre til en høyere risiko for synshemming.

Symptomer

Regnbuehinnebetennelse kan være forårsaket av mange ting. Trauma for øyet samt noen lidelser kan føre til regnbuehinnebetennelse. Symptomer på regnbuehinnebetennelse kan variere. Merkbare tegn på denne tilstanden er følsomhet for lys, smerter i øyet, uskarpt syn, røde øyne, grått eller hvitt haziness, rive, smerte og / eller reisesyke.

Behandlinger

Reseptbelagte medisiner som øyedråper eller piller er vanligvis foreskrevet for denne tilstanden. Imidlertid kan det være lurt å prøve noen hjemme rettsmidler for å se om de hjelper med ubehag og smerte.

Hvis lyset gjør din øyesmerter verre, bruke mørke briller for å lindre smerten. Du kan også bruke en varm pakke til området for å lindre noen av symptomene. Tylenol eller Ibuprofen kan også bidra til å minske smerte og ubehag. Drikk ingefær te å bidra til å redusere betennelse.

Som med alle forhold, besøke lege dersom symptomene blir verre.