Digidexo.com

Slik Lavere trykk i øyet

Okulær hypertensjon - høyt trykk i øyet - kan være forårsaket av et øye tilstand kjent som glaucoma. Glaukom vanligvis resulterer i gradvis synstap og det meste rammer personer over 40 år Denne tilstanden kan testes for i et legekontor med en enhet som skyter en puff av luft i øyet og måler trykk i øyet. Visse medisiner og teknikker kan bidra til å senke øyetrykk før eventuelle langtidseffekter er lidd.

Slik Lavere trykk i øyet

•  Ta kontakt med legen din hvis du har lagt merke til noen endringer i dine øyne, og han vil gjennomføre en eksamen. Hvis du er diagnostisert med okulær hypertensjon eller glaukom, kan legen forskrive øyedråper til å begynne med.

Ta muntlig reseptbelagte medisiner hvis øyedråper ikke redusere trykk i øyet. Legen din kan forskrive en betablokker eller en karboanhydrasehemmer til lavere trykk i øyet.

Drikk små mengder væske i løpet av dagen for å holde øye trykket lavt. Unngå å drikke store mengder væske i løpet av dagen, da dette kan øke trykk i øyet. Også unngå koffein forbruk siden dette er kjent for å øke trykk i øyet.

Spis et sunt kosthold komplett med mye frukt og grønnsaker. Leger sjelden råde senke øyetrykk av diett alene; det bør gjøres i forbindelse med å ta medisiner, ifølge Medicine.net.

Ta kontakt med legen din om laser kirurgi dersom medisinen ikke har senket trykk i øyet i løpet av få måneder. Pasienten får narkose og prosedyren er vanligvis gjort på kontoret ved å drenere væske fra øyet. Bivirkninger kan omfatte svært lavt trykk i øyet, men dette kan styres av medikamenter.

Gjør isokinetic eller aerobic øvelser. Senket trykk i øyet kan være med noen øvelse som øker pulsen med 25 prosent, som inkluderer en rask spasertur i henhold til Eye Digest. Isokinetisk øvelser er til en fast rente av hastighet, for eksempel ridning en stasjonær sykkel. Aerob trening fungerer generelt de samme store muskelgruppe, som å gå eller jogge.

Hint

  • Bivirkningene for medisiner som brukes til å behandle grønn stær kan være ganske plagsomt, men fordelene som regel oppveier risikoen. Bivirkningene av karboanhydrasehemmere inkluderer øyeirritasjon, rødhet, en bitter smak i munnen og lave blodceller. En viktig bivirkning av karboanhydrase er kaliumtap, så det er viktig å spise mat med mye kalium som bananer.