Digidexo.com

Hva er årsakene til Eye Lens subluksasjon?

Hva er årsakene til Eye Lens subluksasjon?


Objektivet i menneske øyeeplet ligger rett bak iris og elev. Det er suspendert fra ciliarkropp av øyeeplet av en rekke leddbånd 360 grader rundt linsen. Disse båndene er sammensatt av bindevev lik de andre ligamenter i det menneskelige legeme.

Årsaker

Gjennomgang av Optometry sier at objektivet subluksasjon, eller forvridning, kan være forårsaket av Marfans syndrom, Weill-Marchesani syndrom, Ehlers-Danlos syndrom og aniridia. Trauma til øyeeplet kan også forårsake linse subluksasjon.

Marfans syndrom

Marfans syndrom er en tilstand som påvirker bindevevet i menneskekroppen. Det fører til en person til å være unormalt høye og for å ha unormalt lange vedheng. Dette er i tillegg til objektivet subluksasjon.

Andre bindevevssykdommer

Weill-Marchesani syndrom og Ehlers-Danlos syndrom er også connective lidelser som forårsaker linse subluksasjon i tillegg til lignende symptomer til Marfans syndrom. Enhver forstyrrelse som påvirker bindevev i kroppen vil påvirke bindevevet i øyet, som muligens fører til linsen subluksasjon.

Aniridia

Aniridia er fraværet av en iris i øyeeplet. Denne tilstanden er vanligvis til stede fra fødselen av. Mangelen på en iris fører til at objektivet å mangle strukturell støtte, slik at det å bli subluxated.

Trauma

Stump traume til øyeeplet kan skje med nok kraft som det fører til at leddbånd suspensjons linsen til å bryte, noe som resulterer i subluksasjon. Trengende øye traumer fra en skarp gjenstand kan føre til at suspensjons leddbånd som skal kuttes, også resulterer i objektivet subluksasjon.