Digidexo.com

Hvordan studere bein i kroppen

Hvordan studere bein i kroppen


Hvis du ønsker å være en lege, sykepleier eller alternativ lege, må du mestre menneskelig skjelett. Studien ikke bare navnene på bein, men også hvordan den bein fungerer og hvordan å holde dem friske. Du kan begynne hjemme med bare en Internett-tilkobling, men hvis du virkelig er interessert kan det være lurt å bruke legen din som en ytterligere ressurs.

Bruksanvisning

Besøk nettsteder som Innerbody, Bone Box eller Eskeleton prosjektet, som har en interaktiv utstilling av bein i kroppen. Studere en del av kroppen om gangen på nettstedet. Musen over den delen av kroppen du studerer til å lære navnene på bein og klikk på eventuelle koblinger eller bein navn for å få mer informasjon.

Kjøpe eller låne et liv-størrelse kopi av menneskelig skjelett. Se på skjelettet mens du studerer bein online. Finn hvert bein på skjelettet som den elektroniske program etiketter det.

3 Merk bein på skjelettet uten å se på online program. Sjekk programmet etterpå, og fjern eventuelle etiketter som er feil. Gjør denne øvelsen på en daglig basis før du kan merke alle bein riktig fra minnet.

Besøk en medisinsk museum eller intervjue legen din for å lære mer om hvordan bein arbeid i menneskekroppen.