Digidexo.com

Herbal Cure for alkoholisme

Herbal Cure for alkoholisme


Alkoholisme kan seriøst hindre din evne til å nyte livet. I tillegg til negativt påvirker personlige relasjoner og sysselsetting, alkoholisme herjer også kropp og sinn. Langsiktig drikking har dyptgripende konsekvenser på flere områder av kroppen, og vestlig medisin har utviklet legemidler for å håndtere flere av disse spørsmålene. Mange mennesker, derimot, finner urte kurer å være like effektive, og i de fleste tilfeller, mye rimeligere.

Leveren

For en alkoholiker, er leveren en av de hardest rammede områdene av kroppen. Det er der alkohol er brutt ned, men en overflod av alkohol i leveren kan føre til feilfunksjon. Ifølge Journal of Clinical Gastroenterology, har melk tistel vist imponerende resultater i healing alkoholrelaterte leverproblemer. Aloe vera er en annen verdifull urt for å hjelpe alkohol-påvirket leveren. Den styrker orgelet, beriker sine naturlige funksjoner, og kan forsinke utbruddet av skrumplever. En studie utført av School of Life Sciences ved Jawaharial Nehru-universitetet bekrefter aloe vera rolle i å hjelpe avrusning prosessen.

Brain Kjemikalier

Alkoholisme har en alvorlig innvirkning på riktig hjernen fungerer. Overdrinking endrer disse funksjonene ved å forårsake en ubalanse i hjernens signalstoffer. For å få disse kjemikaliene tilbake på rett kjøl, har mange urter blitt mye benyttet. Johannesurt, ofte tatt for depresjon, stimulerer balanse i hjernen kjemikalier og reduserer cravings for alkohol. Sitronmelisse, når laget til en te, hjelper med de depressive aspekter av alkoholisme og gjør en ideell angst-symptombehandling.

Nervous System

Overindulging i alkohol kan skape kaos på kroppens sentralnervesystem. Tar inspirasjon fra den addled hjernen, nervene har en vanskeligere tid fungerer som den skal når for mye alkohol er på vei gjennom systemet. Pasjonsblomst er en vanlig urt med naturlige beroligende egenskaper, healing angst og avslappende kropp og sinn.

Abstinenssymptomer

Når du avslutter drikking, abstinenssymptomene er ofte den største hindringen. Kropp og sinn er fremdeles craving alkohol, og når ingen er kommende, går de inn i tilbaketrekning modus. Flere urter kan bidra til å lette ubehag av tilbaketrekning. Blant dem er Skullcap en av de mest populære. Den kan brukes som en strekkavlaster, samt en krampeløsende, avslappende muskelspasmer, kramper tics og naturlige assosiert med alkoholabstinens. Vendelrot besitter mange av disse samme egenskaper, i tillegg til en sedativ-lignende virkning.

Boosting Metabolism

Alkoholisme kaster av balansen i kroppens normale metabolisme priser. Ginseng er en urt som har flere gode egenskaper og er en stor metabolisme booster. Det hjelper kroppen prosessen alkohol raskere, og som en ekstra bonus, ofte bedrer energinivået. De asiatiske eller amerikanske varianter av ginseng har vist seg å være de mest effektive typer av denne urten, ifølge University of Maryland, og andre stammer av ginseng ikke besitter de ginsenosides som er så verdifulle for kroppens restitusjon.