Digidexo.com

Rear End Kollisjon & Nedre ryggsmerter

Nakkesmerter og skade, eller whiplash, er et vanlig resultat av påkjørsler Vehicular kollisjoner. Mange mennesker, men ikke innser at denne type kollisjon også kan føre til smerter i korsryggen. Fordi smertene ofte ikke vises for en tid etterpå, folk vanligvis ikke forbinder utseendet på korsryggsmerter med kjøretøyet ulykken.

Forekomst

Tre studier sitert av Bay Area Lawyers Network of California hjemmeside funnet korsryggsmerter forekomst i 34-42 prosent av personer med whiplash fra påkjørsler bakfra.

Symptom Delay

Forsinkelse i symptomer er vanlig i en bindevevsskade, som indikert av flere studier, blant annet en kanadisk studie publisert i tidsskriftet Spine i 1995.

Time Frame

Michels Spinal Rehab i Salem, Oregon, ser pasienter som opplever nakkesmerter og hodepine umiddelbart etter en påkjøring bakfra, men ikke opplever smerter i korsryggen før mange måneder senere.

Nærmere

Michels sentrum siterer en studie som viser at 85 prosent av pasienter som rapporterte whiplash etter en påkjørsel bakfra også utviklet korsryggsmerter i løpet av de neste 4 til 12 måneder.

Senere Helse Issues

En studie fra 2001 publisert i Journal of Clinical Epidemiology fant at påkjørsler bakfra som forårsaket whiplash også var forbundet med fremtidige helseplager, inkludert midten og ryggsmerter, hodepine, tretthet og søvnforstyrrelser.