Digidexo.com

Regenerativ Injection behandling for Plantar fasciitis

Plantarfascien er et band av vev som går fra hælen over hele lengden av bunnen av foten. Betennelse og tårer til plantarfascien resultat i en smertefull fot tilstand som kalles plantar fasciitt, ​​som er noen ganger behandles med regenerativ injeksjonsbehandling.

Identifikasjon

Regenerativ injeksjon terapi for plantar fasciitis er en medisinsk behandling der dine egne blodplater som injiseres i det smertefulle området av foten din.

Funksjon

Blodplater tiltrekke hvite blodceller til områder av skader og slipp et stoff som hjelper cellene regenerere, som begge har potensial til å helbrede skader og betennelser felles med plantar fasciitt.

Betydning

Omtrent 80 til 90 prosent av personer som mottar regenerativ injeksjonsbehandling rapporterer en reduksjon i symptomer på smerte, ifølge Vermont Naturopathic Clinic.

Time Frame

Regenerativ injeksjon terapi for plantar fasciitis tar mellom 45 og 60 minutter. Pasientene får regenerative injeksjon terapi behandlinger hver 6 til 8 uker før de har mottatt 09:56 behandlinger totalt, ifølge Vermont Naturopathic Medicine.

Betraktninger

Etter en regenerativ injeksjon terapi behandling, er det vanlig å oppleve ømhet eller smerte på injeksjonsstedet, som kan bli løst med vekslende varme og kalde komprimerer og naproxen, ifølge Blatman Pain Clinic.