Digidexo.com

Hvordan stoppe Eksem

Eksem er ofte en kronisk tilstand. For å bli kvitt den helt kan virke nesten umulig. Når det er sagt, er det en rekke ting du kan gjøre for å redusere utbrudd og behandle eventuelle fakkel-ups. Oftest, fungerer en kombinasjon av hjemmebehandling og konvensjonell medisinsk behandling beste.

Bruksanvisning

Hvordan stoppe Eksem

•  Identifiser triggere. Dette er det viktigste steget å ta hvis du ønsker å stoppe eksem. Eksem er forårsaket av en irritasjon eller allergi --- ekstern, intern eller begge deler. Hold en logg over hva du spiser og de produktene du bruker. Du kan være i stand til å fastslå hva som forårsaker dine utbrudd.

Unngå å lage riper når du har en blusse opp. For å kurere eksem, du må ikke irritere området. Påfør en kortison krem ​​eller ta et antihistamin for å redusere kløe. Men langvarig bruk av kortison krem, selv over-the-counter, bør overvåkes av legen din.

Vask kroppen din med en mild rensemelk heller enn en såpe. Se etter sjampoer og rensemidler som er uten parfyme, parfyme-fri og sulfat-fri --- sodium lauryl sulfate (SLS) er en bevist sulfat utløse av kløende hud --- alle er tilsetningsstoffer som irriterer huden og ofte forårsake eller forverre eksem.

Fukte huden din. Dette kan ikke understrekes nok. Låse inn fuktighet ved å bruke en hederlig duft-fri og dye-fri fuktighetskrem, for eksempel Eucerin og Cetaphil. Legg merke til at kremer er mer potent enn lotions.

besøk med legen din for en diagnose og konvensjonell behandling. Leger kan foreskrive og overvåke din bruk av kortisonkremer, reseptbelagte antihistaminer og andre eksem kremer, for eksempel Protopic eller Elidel.