Digidexo.com

Hva er fordelene med økologisk selleri juice?

Hva er fordelene med økologisk selleri juice?


Barn over hele Amerika forelsket seg i selleri gjennom å spise "maur på en log", eller selleri toppet med peanøttsmør og rosiner. Juicing økologisk selleri gjør at kroppen kan absorbere de ernæringsmessige og medisinske fordeler av selleri raskere og enklere i større mengder.

Hvordan velge økologisk Selleri for juicing

Hvis du kjøpe økologisk selleri eller dyrke din egen, vil du ikke å bekymre deg for harde plantevernmidler som kunne vært brukt i den voksende prosessen. Hvis du er i stand til å finne økologisk selleri som har en mye mørkere farge, vil den ha et høyere innhold av klorofyll; men smaken er mye sterkere, så bruk med måte i din juice blanding. Kontroller at selleri er frisk og fast, og skyll å fjerne jord før juicing. Limp selleri eller bladene er ikke ideelt for juicing.

Organisk Selleri Juice for medisinske tilstander

Organisk selleri juice er en god kilde for kalium, magnesium, jern, fiber, natrium og klorofyll. Selleri blader er høy i vitamin A. Ifølge boken "Lag din Juicer Din Drugstore", selleri juice er kjent for å hjelpe betennelse i en rekke forhold, inkludert revmatisme, nerve betennelse, ryggsmerter, isjias, og urinveisinfeksjoner. Organisk selleri juice er også i stand til å oppløse kalkavleiringer, og dermed bistå i tilstander som leddgikt, høyt blodtrykk, åreforkalkning og kreft. Selleri inneholder flere anti-kreft forbindelser inkludert acetylenics, fenoliske syrer og coumarins.

Flere helsemessige fordeler

Organisk selleri juice har vært kjent for å kjøle ned kroppen, og den kan brukes etter en treningsøkt som en sportsdrikk. Den erstatter elektrolytter og fylles kroppen med sine næringsstoffer. Drikker økologisk selleri juice kan også dempe suget i et vekttap diett. Organisk selleri juice kan også bistå med høyt blodtrykk, forstoppelse, søvnløshet, kolesterol, nyrestein, galleblære steiner, urin steiner, astma og bronkitt.

Tips om juicing Organic Selleri

Organisk selleri blader, røtter, og stilken kan alle være Juiced. Det er best å variere grønnsakene som du er juicing og ikke juice like de hver dag, med mindre du behandler en bestemt tilstand. Kroppen din kan utvikle en intoleranse overfor noe som du forbruker for mer enn fire dager på rad.

Advarsler

Vær oppmerksom på at selleri kan være en vanndrivende, noe som er flott for rensing, men dårlig hvis du er ute og reiser der det ikke finnes offentlige toaletter. Selv usannsynlig, se opp for hudproblemer, noe som kan indikere en intoleranse overfor selleri naturlige plantevernmidler mekanismer. Hvis du allerede har lavt blodtrykk, overvåke trykket din mens du er på en diett, inkludert en masse selleri, som forbruker selleri kan senke blodtrykket ytterligere.