Digidexo.com

Produkter for forstoppelse Relief

Forstoppelse er en av de vanligste fordøyelsesproblemer. Forstoppelse kan ha livsstil eller kosttilskudd årsaker, eller det kan være andre underliggende forhold. Mange produkter er tilgjengelige for å behandle forstoppelse. Den type produkt du bør bruke varierer avhengig av alvorlighetsgraden, årsak og varigheten av forstoppelse.

Stimulerende laksantia

Stimulerende avføringsmidler arbeid ved å stimulere sammentrekninger av musklene i fordøyelseskanalen, tykktarm og endetarm å lette riktig eliminering av forstoppet avføring. Stimulerende avføringsmidler kan tas oralt i form av tabletter eller væsker som Ex-Lax, correctol eller Dulcolax, samt rektalt i form av Dulcolax stikkpiller og Fleet Bisacodyl klyster.

Osmotiske Avføringsmidler

Osmotiske avføringsmidler virker ved å trekke vann fra andre deler av kroppen inn i tykktarmen og endetarmen for å myke opp hard avføring for enkel passasje under en avføring. Osmotiske avføringsmidler er egnet for kortsiktig daglig bruk som kroppen blir vant til å gjøre livsstil og kosttilskudd endringer for å lindre forstoppelse. Eksempler på osmotiske avføringsmidler inkluderer glyserin stikkpiller, avføring myknere og magnesium citrate.

Glidemiddel Laxatives

Smøremiddel avføringsmidler som mineralolje, mineralolje Klyster og glyserin endetarms stikkpiller bidra til å avlaste forstoppelse forårsaket av hard, tørr avføring. Mineralolje og glyserin øke fuktighetsinnholdet i avføring for å hjelpe dem til å passere langs fordøyelseskanalen og ut av rektum lettere.

Fiber Supplements

Bruk fiber kosttilskudd for å gjenopprette den naturlige muskel sammentrekning av fordøyelsessystemet og lindre forstoppelse. I løpet av de første dagene av å bruke fiber kosttilskudd, kan du merke dreven gass. Den overdreven gass vil forsvinne som fiberen begynner å regulere fordøyelsessystemet. I motsetning til avføringsmidler som brukes til å behandle forstoppelse, er fiber trygt å bruke hver dag i de fleste tilfeller. Vær forsiktig med fiber terapi når forstoppelsen skyldes irritabel tarm-syndrom og medfødt mega kolon. Ved hjelp av fiber til å behandle forstoppelse forårsaket av medfødt mega kolon og irritabel tarm syndrom kan faktisk føre til forstoppelse, samt gjøre en episode av forstoppelse mye verre.

Probiotika

Spis en kopp probiotisk yoghurt som Dannon Activia hver dag i to uker. de probiotiske yoghurt kulturer i disse produktene bidra til å regulere fordøyelsessystemet å hindre ikke bare forstoppelse, men også andre fordøyelsessystemet sykdommer som diaré, dårlig fordøyelse, mye luft i magen og oppblåsthet.

Klyster

Bruke klyster i tilfeller av alvorlig forstoppelse når avføring har herdet dyp og høy i tykktarmen. Vanlige klyster løsninger omfatter prepackaged klyster løsninger som Fleet klyster. Hjemmelagede klyster løsninger kan bli administrert ved å resirkulere Fleet klyster flasker, poser med klyster, eller gjennom bruk av klyster pærer injisert inn i rektum for å lindre tilfeller av moderat til alvorlig forstoppelse.

Advarsler

Unngå å bruke avføringsmidler daglig. Daglig bruk av avføringsmidler gjør faktisk forstoppelse verre på grunn av effekten avføringsmidler har på musklene i fordøyelsessystemet. Kronisk bruk av avføringsmidler for å behandle forstoppelse fører til at musklene i fordøyelseskanalen til å bli lat og ute av stand til å fungere naturlig til rette for eliminering del av fordøyelsesprosessen.