Digidexo.com

Hva er et sykehus vanlig kosthold?

Hva er et sykehus vanlig kosthold?


Når du gjenoppretter fra sykdom, skade eller kirurgi, folk ofte trenger spesielle dietter. De krever visse næringsstoffer eller en bestemt kombinasjon av næringsstoffer. De utvinne fra magen kirurgi eller munn kirurgi eller andre problemer kan ha problemer med å tygge, svelge eller fordøye vanlig mat. Men sykehus foretrekker å tjene pasientene vanlig mat så snart som mulig fordi pasienter generelt foretrekker å spise hvilke typer mat de er vant til å spise.

Formål

Leger anbefaler en vanlig diett for sykehuspasienter som ikke har spesielle behov på grunn av forhold som hjertesykdom eller diabetes, og som er i stand til å tygge og svelge vanlig mat. Sykehuset vanlig kosthold som mål å gi en rekke næringsstoffer, inkludert protein, karbohydrater, vitaminer og mineraler til pasienter. Den inneholder generelt moderate mengder av fett og natrium. Dens formål er å gi næring til pasientene, hjelpe dem å helbrede og få dem vant til å spise vanlig mat igjen.

Foods

Sykehuset vanlige kosthold består av en rekke matvarer, inkludert kjøtt og andre proteinkilder, meierivarer, stivelse som brød, ris og poteter og frukt og grønnsaker. Menyen tilbyr vanligvis desserter som cookies eller kake så vel som mer sunne valg som frisk frukt. Sykehus tilbyr vanligvis vegetariske alternativer, og noen kan tilby andre alternativer, for eksempel kosher-mat.

Valg

I de fleste sykehus, pasienter velge mat fra en meny. En rekke elementer tilbys ved hvert måltid slik at pasientene kan velge ting de liker å spise. Dietitians oppfordre pasienter til å velge en rekke matvarer fra alle matvaregrupper slik at de får et bredt spekter av næringsstoffer. Menyer viser ofte hvilke elementer som utgjør de sunneste valgene; for eksempel kan en hjertesymbol brukes til å indikere spesielt hjerte sunn mat på menyen. Pasienter kan innhente ytterligere ernæringsmessige informasjon fra sykehusets kosten hvis ønskelig.

Næringsstoffer

Et sykehus vanlig kosthold som mål å gi pasienter med en rekke næringsstoffer ved å gi dem en rekke matvarer fra alle matvaregrupper. Mens desserter og snacks er vanligvis tilgjengelig, de fleste valgene på menyen består av sunne alternativer. Noen sykehus tilbyr mer frisk frukt og grønnsaker og helkorn enn andre, og noen bruker mer bearbeidet, pakket og hermetisert mat, som inneholder færre næringsstoffer. Alle tar sikte på å gi pasienter med næringsrik, velsmakende måltider, imidlertid.

Måltidene

Pasienter på et vanlig kosthold får tre måltider om dagen, inkludert frokost, lunsj og middag. Noen sykehus serverer måltider til bestemte tider, mens andre pasienter kan bestille måltider på de gangene de foretrekker. Snacks er også tilgjengelig i mellom måltidene.