Digidexo.com

Hva proteiner er i korn?

Hva proteiner er i korn?


Cereal er en av de beste typer av matvarer i brødet sektor av mat pyramide. I en ubehandlet tilstand, utelukker betyr dette sukkerbasert korn som Cocoa Puffs, Cap'n Crunch eller Frosted Flakes, frokostblanding er svært næringsrik. Rik på protein og fiber, gir frokostblanding essensielle næringsstoffer for sunn og aktiv livsstil. En annen viktig bestanddel i de fleste naturlige blanding er korn, som er der en stor del av fiberinnholdet i korn er avledet fra.

Gluten

Som mange andre brød baserte produkter som krever leave, inneholder korn et viktig protein som kalles gluten. Gluten er en leftover stoff som gjenstår etter stivelse er fjernet fra kornblanding. Korn som stammer fra gress, som for eksempel rug og bygg, er spesielt chockfull av gluten.

Enzymer

Tilstedeværelsen av enzymer i frokostblanding er også en viktig kilde til protein. Enzymer hjelper til med fordøyelsen av mat og hjelp overføre nerveimpulser. Betydningen av enzymer er i deres akselerasjon av kjemiske reaksjoner som de som er nevnt ovenfor.

Aminosyre

De fleste frokostblandinger, enten mais, hvete, ris, eller bygg basert, har aminosyrer, ofte kalt byggesteinene i protein. Mennesker er ikke fullt ut i stand til å produsere så mange nødvendige aminosyrer internt, og det er derfor blanding er en god tilleggsmetode for å øke ens aminosyrer. Når et visst antall aminosyrer er koblet sammen, danner den kjemiske sammensetning protein.