Digidexo.com

Den beste måten å føle deg full mens miste vekt

Den beste måten å føle deg full mens miste vekt


Når du er på en diett, sulten er en sabotere faktor som kan gjør deg over-spise og til slutt opp i vekt i stedet for å miste den. Krasje dietter som begrenser kalorier og mat til den ekstreme bør unngås fordi, ifølge Epigee.com, kan de føre til følelser av savn, ernæringsmessige mangler og yo-yo slanking. Skal du på en diett betyr ikke at du trenger å sulte deg selv eller føler deg sulten hele tiden. Det er justeringer du kan gjøre til din diett som vil gjøre at du føler deg full og mett samtidig miste vekt.

Den beste måten å føle deg full mens miste vekt

•  Bytt ut tre standard måltider per dag med fem-for seks mindre måltider. Konsumere et måltid hver tredje time. Spise mindre måltider oftere stimulerer stoffskiftet og holder blodsukkeret stabilt. Å gjøre dette betyr at du ikke begjærer sabotere matvarer, føler fratatt eller erfaring sult. Du vil føle deg mett.

Legg ved fiberrike matvarer i kostholdet ditt som grønnsaker, frukt og helkorn. Fiber-rik mat bo i systemet lenger fordi de tar lengre tid å fordøye. Fiber gjør at du føler deg mett raskt slik at du spiser mindre. Fiber-rik mat krever ofte omfattende tygge slik at du spiser saktere. I løpet av denne tiden hjernen din skal varsle deg om at du er full og signalisere deg til å slutte å spise før.

Gjør vann din viktigste drikke hele dagen. Clemson University hjemmeside anbefaler du spiser åtte til 12 glass vann per dag. Vann fyller deg opp slik at du spiser mindre og det fremmer også hydrering og fordøyelseskanal helse.

Spis matvarer som har en lav energitetthet som grønnsaker, belgfrukter, frukt og kokte korn. Disse matvarer er høy i vann og fiber og lite fett og kalorier. Du kan fylle opp på dem uten å få en masse kalorier.

Legg grønnsaker til matvarer som supper, stuinger og pizza for å gjøre dem lavenergi tett. Unngå matvarer med høy energitetthet, som full-fett meieriprodukter og fett kjøtt, fordi disse har mye kalorier.

Konsumere protein fra lavenergi tette kilder som er lav i kalorier og fett som fettfrie melkeprodukter, eggehviter, fisk og hvitt kjøtt fjærfe.