Digidexo.com

Ideer for Biggest Loser Utfordringer

Ideer for Biggest Loser Utfordringer


"The Biggest Loser" har blitt en av de mest populære og inspirerende reality-show på TV. Grunnlaget for showet er for en gruppe av deltakere, som har varierende, men betydelige mengder vekt å tape, for å konkurrere om å miste den høyeste personlige andel av vekt gjennom streng diett og mosjon, mens engasjerende i en rekke konkurranser. Selv om du ikke vil vinne hundretusener av dollar, lage din egen hjemme-største taperen utfordringen er en givende måte å hoppe-start og oppnå dine vekttap mål.

Få Venner Involvert

Samle en gruppe venner og lage en kontrakt som sier at du gå ned i vekt og rette seg etter visse vekttap regler. Bestem hva dine reglene vil være og hva slags premier du vil tilby for å vinne hele konkurransen eller mindre utfordringer underveis. For eksempel, valgte en frist for konkurransen og avgjøre om å vinne vil være basert på total vekt tapt eller prosent av vekten tapt og da veie-ins vil skje; dette skaper ansvarlighet og konkurranse. La hver deltaker sette en liten sum penger i potten --- 10 $ -50 $ --- og la vinneren tar alt på slutten.

Lag Mini-utfordringer

En av de viktigste komponentene i "The Biggest Loser" konkurranse er den ukentlige utfordringer. Mens alle i gruppen skal være trener og slanking strengt, legge til litt moro og konkurranse til uken ved å lage din egen Mosjons- og kostholdsrelaterte utfordringer. Utfør øvelsen utfordringer sammen for premier; satt diett utfordringer for personlig berikelse. Siden alle har satt penger i potten, de har noe å tape ved å ikke fullt ut å binde seg til diett utfordringer eller ikke utøve full innsats underveis.

5K Scavenger Hunt

Få gruppen sammen for en 5k race, men gjør det til en gatefeier jakten også. Har noen som ikke deltar i konkurransen merke din kurs med objekter eller spesielle punkter. Utfordringen er å fullføre 5k med den raskeste tiden og ved å samle så mange av åtseldyr hunt elementer som mulig.

Water Challenge

Har gruppen øke vanninntaket ved å gjøre det til en del av en utfordring. Sette individuelle mål for deltakerne ved å kreve dem til å drikke en bestemt mengde vann basert på kroppsvekten sin. La dem drikke har antall pounds de veier i samme antall gram. For eksempel, hvis en deltaker veier 200 pounds, har henne drikke 100 gram vann hver dag.

Bær din Vekt

Et vesentlig "Biggest Loser" Utfordringen krever deltakerne til å slepe den vekten de har mistet mens du utfører en fysisk oppgave, for eksempel å bære sandsekker som tilsvarer vekten de har mistet. Avhengig av hvor mye vekt gruppen har å tape, krever medlemmer å slepe sin individuelle vekt eller som av gruppen.

Tjen karbohydrater

Å gjøre gruppen mer bevisst på hva de spiser, har en ukes utfordring der deltakerne må gjøre noe cardio trening for å ha karbohydrater i et måltid. For eksempel, hvis de ønsker å ha havregryn til frokost, vil de trenger for å ta en morgentur først. Frukt og grønnsaker vil ikke bli regnet som karbohydrater som må fortjent; bare brød, pasta, poteter, mais, etc.

Arbeide sammen

For å sikre ekstra ansvarlighet, har alle deltakerne bruke samme skala og veie i sammen på samme dag av hver uke. Krev deltakerne til å delta på ukentlige ernæring og treningstimer sammen på en lokal samfunnshus. Trene sammen en gang i uken, bortsett fra utfordringer.

Sikkerhet

Har alle deltakerne få en lege klaring før du begynner utfordringen. Skriv i kontrakten at ingen medlemmer av utfordringen vil bruke noen usunn, ikke-godkjente metoder for å gå ned i vekt.