Digidexo.com

Hvordan krympe magen med å spise

Hvordan krympe magen med å spise


Hvis du er en kvinne med en livvidde over 35 inches, eller en mann med en livvidde større enn 40 inches, er du på en økt risiko for tilstander, som diabetes, høyt blodtrykk, hjerneslag og hjertesykdom. Å vite hvilke matvarer for å unngå og å spise er viktig når du prøver å krympe magen. Det er ikke bare et overskudd av kalorier som kan øke størrelsen på magen; matvarer som forårsaker oppblåsthet, væskeansamlinger og gass kan ha en lignende innvirkning.

Hvordan krympe magen med å spise

Konsumere fiber for å fremme fordøyelsen helse og for å unngå forstoppelse, noe som kan distend magen. Spis mat som inneholder uløselig fiber og løselig fiber. Løselig fiber mykgjør og fukter avføringen og uløselig fiber gir raskere rensing av fordøyelses veggen. Spis et utvalg av frukt og grønnsaker, og spiser hel-hvete brød, og hvete eller kli frokostblandinger.

Reduser inntak av natrium. Overflødig natrium utløser vannretensjon og oppblåsthet, noe som gjør magen vises større. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler et daglig natrium inntak av ikke mer enn 1500 mg.

Spis kalium-rik mat, fordi kalium rids kroppen for overflødig vann at det holder seg fast og derfor gjør magen mindre. Spis matvarer som bananer, kokt spinat og papaya.

Spis med jevne mellomrom i løpet av dagen for å stimulere stoffskiftet å brenne maten du spiser, i stedet for å lagre dem som fett. Spise opp til seks mindre måltider over dagen og unngå å hoppe over måltider.

Konsumere matvarer rike på enumettet fett. Ifølge Flat Belly Diet Plan, enumettet fett bidra til å redusere magen fett. Spis matvarer som mandler, avokado, naturlig peanøttsmør, valnøtter og olivenolje. Spiser disse matvarene i moderate mengder, fordi de er høy i kalorier.

Unngå alkohol fordi det er høy i kalorier og har ingen næringsstoffer. Drikk minst åtte glass vann daglig. Vann fyller deg opp, slik at du spiser mindre, noe som kan bidra til en mindre mage.

•  Spis vanlig, fettfri yoghurt for å øke mengden av vennlige bakterier i magen. Probiotika hjelpe på fordøyelsen og bidra til å hindre oppblåsthet forårsaket av forstoppelse.

Tygg maten godt, slik at kroppen lett kan absorbere næringsstoffer fra maten du spiser. Tygge godt gjør fordøyelsen av karbohydrater, fett og protein enklere. Når store matpartikler seg fast i mage-tarmkanalen - oppblåsthet kan forekomme - som resulterer i et større mage.