Digidexo.com

Hvordan se om medisiner gjør deg opp i vekt

Vektøkning er en bivirkning av mange medisiner i disse dager, men noen typer medisiner er mer tilbøyelige til å sette deg i din "fett jeans" enn andre medisiner. Hvis du noen gang få mer enn fem pounds en måned på noen medisiner, sørg for at ingenting annet i livet ditt kan være årsaken til vektøkning, og deretter sjekke med legen din. Ikke avslutte stoffet bare på grunn av vektøkning, men det er en bivirkning som bør diskuteres med din primære omsorg lege ved neste møte

Hvordan se om medisiner gjør deg opp i vekt

Antihistaminer og søvn hjelpemidler

Over disken søvn rettsmidler, allergi medisiner, og noen nattetid versjoner av smertestillende medikamenter har samme ingrediens som kan føre til vektøkning: difenhydramin. Difenhydramin er et antihistamin som blokkerer det som kalles H1 histaminer. Den er kjent under merke Benadryl her i USA. Det er også kjent som Nytol som en søvn rette. Dette er lagt til noen nattetid versjoner av smertestillende medikamenter som Tylenol, også. Difenhydramin gjør deg søvnig og når du er trøtt du brenner færre kalorier, så det kan gjøre deg få mer vekt enn om du ikke var å ta stoffet.

Hodepine Medicine

Reseptbelagte hodepine medisiner som Depakote (også en epilepsi og bipolar narkotika) kan ha vektøkning som en bivirkning. Det er mye spekulasjon om hvorfor Depakote forårsaker vektøkning, fra teorien om at det irriterer mageslimhinnen og derfor gjør at du ønsker å spise mer for å bekjempe det, til teorien om at det kan gi deg diabetes. Uansett hva den egentlige årsaken, hvis du er på Depakote kan det være lurt å spørre legen din om noen av de andre nyere hodepine rettsmidler kan gi deg samme resultat uten vektøkning.

Steroider

Steroider er kjent for at oppsvulmet utseende som pasientene får. Prednison gjør du alltid sulten enn du noen gang har følt i livet ditt. Folk på steroider må opp sine mosjon nivå for å bekjempe de ekstra kalorier som du vil forbruke på stoffet.

Prevensjon

Noen p-piller vil legge opp til en ytterligere fem på ti pounds i bare vann oppbevaring fra østrogen i pillene. Østrogen feller vann i kroppen, og dette vil føre til en liten vektøkning hos individer. Hvis du finner deg selv å bli vekt på p-piller, kan du spørre om de nyere medikamenter som Yasmin eller nye minipillene som har mindre østrogen i dem.