Digidexo.com

Hvordan er fett utvist fra kroppen?

Hva er egentlig fett?

For å forstå hvordan fettet er utvist fra kroppen, må vi først forstå hvordan den er lagret. Og for å forstå hvordan den er lagret, må vi forstå hva det er. Wikipedia definerer fett som "en bred gruppe av forbindelser som generelt er oppløselige i organiske oppløsningsmidler, og stort sett uoppløselig i vann." Wikipedia fortsetter med å si: "Kjemisk, fett er generelt triestere av glyserol og fettsyrer." Kort sagt, fett er en kjemisk forbindelse som kommer fra maten vi spiser.

Komponenter i mat

Det meste av det vi spiser kan deles inn i tre forbindelser: proteiner, fett og karbohydrater. Proteiner er hva bygge muskler og vev. Karbohydrater gir oss energi. Fett kan forsyne kroppen med energi, men det kan også være lagret i kroppen for fremtidig bruk.

Typer fett

I sin bok fra 2004, "The Abs Diet," David Zinczenko, sjefredaktør i menns helse, sier fett kan deles videre inn i ulike grupper. Det er mettet fett, umettet fett og transfett. Mettet fett er i stor grad animalsk fett. Disse fett kan lagres i kroppen og brent for senere bruk når kroppen expends sitt energilager. Lagret fett kan også fungere som en isolator for å holde oss varme.

Umettet fett deles inn i to kategorier, flerumettet og enumettet. Disse fettsyrer er essensielle og brytes ned for å danne hormoner som kroppen bruker, for eksempel testosteron.

Trans fett er kunstig fett som ble oppfunnet av næringsmiddelindustrien som en billig form for søtningsmiddel. Kroppen har en hard tid på å brenne disse fett. Du bør generelt unngå transfett, som får blodsukkeret til å pigge.

Hvordan og hvorfor Fett lagres

Ifølge en Johns Hopkins University hjemmeside, mens vi er spedbarn, våre kropper utvikler fettceller, som lagrer fett. Nå har vi et begrenset antall fettceller. Vi vil ikke få noe mer, men vi vil aldri bli kvitt de vi har heller. Fettcellene lagrer fettet som vi ikke brenner med en gang. Også, selv om vi spiser andre enn fett matvarer, kan de omdannes til fett hvis vi spiser for mye. Så, hvis du spiser en all-protein måltid, vil kroppen lagre det som fett hvis du spiser mer enn det som kan brukes.

Hvordan bli kvitt av lagret fett

Til syvende og sist, til å utvise fett, har det skal brukes. Men, kan du ikke brenne fett hvis du fortsetter å lagre den. Så, ligger svaret med både kosthold og mosjon.

Spise riktig betyr å spise frukt og grønnsaker sammen med magert kjøtt og unngå søtsaker, junk food og for mye alkohol. Du må også ta hensyn til hvor mange kalorier du forbruker per dag.

Du må trene. Selv om du er en travel person som går eller er i konstant bevegelse, må du utfordre kroppen din ved å øke arbeidsmengden for å se fitness gevinster. Du bør komme inn puls i 30 minutter minst tre ganger per uke.

Hvis du følger disse anbefalingene, vil du begynne å se og føle en forskjell, som du vil brenne fett og bygge muskler. Men sørg for å konsultere legen din før du prøver noen diett eller treningsprogram, og snakke med en profesjonell fitness å bidra til å sette dine mål.