Digidexo.com

Hvordan redusere surhet Naturligvis

Hvordan redusere surhet Naturligvis


Surhet i magen kan være forårsaket av en rekke ting: mat, gastro esophageal reflux sykdom eller livsstilsvalg. Mens over-the-counter medisiner kan bidra til å redusere surhet, det er naturlige alternativer som kan hjelpe uten skadelige bivirkninger at mange kjemiske medisiner bære.

Hvordan redusere surhet Naturligvis

•  Bland 2 ts. av rå eple cider eddik med en kopp vann og drikk blandingen tre ganger om dagen eller før du spiser mat du vet vil forårsake halsbrann eller sure oppstøt for deg. Bruk rå ufiltrert eplecider eddik, som kan finnes på helsekostbutikker.

Avstå fra røyking og drikking av alkohol. Både nød magen og få den til å produsere høyere nivåer av syre. Hvis du ikke kan la være å prøve å begrense deg til å ha drinker to kvelder i uken og tre sigaretter om dagen.

Avstå fra å konsumere fet, fet mat. Disse matvarer er vanskelig for magen å behandle og føre til overproduksjon av magesyre. Hvis du spiser slike matvarer, gjør det bare to ganger i uken og drikke eple cider eddik med vann før du spiser.

Skriv ned maten du spiser på en daglig basis. Etter å ha spist, ta oppmerksom på eventuelle symptomer på høy surhetsgrad, som fordøyelsesbesvær, en sur følelse i magen, sure oppstøt eller halsbrann. Prøv å kutte ut matvarer som forårsaker disse symptomene eller drikke eple cider eddik og vann før du spiser dem.

Hint

  • Hvis du har problemer med den potente eddik smaken av blandingen, tilsett en teskje agave nektar eller honning til det å redusere intensiteten av eddik.
  • Hvis du viser symptomer på høy surhet ofte, eller fortsette å gjøre det til tross for naturlige behandlinger, bør du oppsøke lege for å finne ut om du kan ha en mer alvorlig tilstand.