Digidexo.com

Reaksjoner på Bed Bugs

Reaksjoner på Bed Bugs


Før andre verdenskrig, veggedyr var en vanlig plage i hjem over hele USA. Etter krigen, den utbredte bruken av insektmidler som DDT drept av en betydelig mengde av sengen bug befolkningen. I de senere årene har insektmiddel bruk avvist og bed bugs gjør et comeback. Bed bugs er ofte funnet i madrasser, og kan være vanskelig å få øye på. Hvis du har lagt merke til at du har noen merkelige reaksjoner og tror de kan skyldes noe i sengen din, sammenligne dine symptomer med noen vanlige reaksjoner på bed bugs.

Liten Støt

Bed bugs vanligvis la små røde nupper på stedet av deres biter, vanligvis i rader eller grupper på tre eller flere. Det humper kan være flate eller hovne, og ikke har en rød prikk i midten som loppebitt. Det er uvanlig å motta en enkeltseng bug bite; veggedyr la vanligvis tre eller flere bitemerker for hver fôring. Disse merkene kan ta uker å gå bort.

Infeksjon

Bed bug bite merkene er ledsaget av kraftig kløe, og hvis den berørte huden er skrapet det kan bli infisert og krever en muntlig antibiotika. Hvis huden blir alvorlig infisert, kan det etterlate arr gang helbredet.

Kvalme

Noen mennesker kan oppleve kvalme etter insektsbitt.

Allergisk reaksjon

Jo mer Veggedyr biter en person mottar, jo mer allergisk blir de å Veggedyr spytt. Huden av en person som tidligere har blitt bitt av veggdyr er mer sannsynlig å bli betent og kløende på bittstedet. Hvis Veggedyr infestation fortsetter over en lengre periode, kan reaksjonen bli intens, med intenst kløende røde renner.

Ingen reaksjon

Omtrent 50 prosent av mennesker bitt av veggedyr ikke viser noen symptomer, og er ikke engang klar over at de har blitt bitt.