Digidexo.com

Hvordan avlaste Mittelschmerz

Her er et ord du kan bruke for kvinnelige ting som ikke vil klare hver mann fra rommet-mittelschmerz. Det er fordi bare damene vil gjenkjenne denne spesielle betegnelsen på mid-cycle menstruasjonssmerter. Fra den tyske, noe som betyr bokstavelig talt midt smerte, er det ensidig, skarp eller kramper smerter som kan veksle fra side til side, måned til måned, under eggløsningen. Hvis du opplever denne type smerte du er ikke alene. Rundt 20 prosent av kvinner kan uttrykke. Det er flere mulige medisinske forklaringer på mittelschmerz, men for å oppsummere-det er enten din egg gjør sin vanlige mid-term pause fra fabrikken eller væsken denne utgivelser som forårsaker hevelse og irritasjon. Ta komfort, men at denne smerten er ikke skadelig og heller ikke en indikasjon på den underliggende sykdom. Og den gode nyheten? Hvis du prøver å bli gravid (eller prøver ikke å), tenk på fordelen du har over dine søstre som ikke får mittelschmerz. Du vet alltid når du har eggløsning!

Hvordan avlaste Mittelschmerz

Awwwwwh ... Mittelschmerz Hertz

•  Etablere at det er virkelig midt i syklusen smerte. Merke på kalenderen for 2-3 måneder sammenhengende startdatoen for din periode og startdatoen for din smerte. Hvis smertene oppstår ca 14 dager fra starten av den månedlige syklus, har du mittelschmerz.

Prøv disse metodene for lettelse: Heat slapper irriterte musklene rundt smerte. Så hvis planen tillater, kan du prøve en varm beroligende bad. Hvis du er mer presset for tid, bruker en varmepute i stedet.

Kick den opp et hakk hvis varmebehandling ikke hjelper. Få en over-the-counter smertestillende midler. Hvis man ikke fungerer, gå videre til neste. For eksempel kan noen svare bedre til paracetamol (Paracet, etc.) enn aspirin; andre kan finne ibuprofen (Motrin, Advil) jobber, mens andre foretrekker kanskje naproxen (Aleve).

Resort til prevensjon, mislykkes hvis alt annet. Snakk med legen din. En mild p-pille kan lede din smerte av på en pasning. Siden eggløsningen er årsaken mittelschmerz, bli kvitt den månedlige syklusen helt vil også fjerne eggløsning som en månedlig smerte. Men før du går denne ruten, lese liten skrift. Vær oppmerksom på at de mulige bivirkninger av langvarig bruk p-piller ikke oppveie din relativt kortvarig smerte. Husk at du trenger å eggløsning for å bli gravid.

Hint

  • Hvis smertene er vedvarende og alvorlig, bør du oppsøke lege med en gang. Dette kan være en indikasjon på noe mer alvorlig enn mittelschmerz som krever umiddelbar medisinsk intervensjon.