Digidexo.com

Angina Cure

Angina er en medisinsk tilstand som kjennetegnes av ekstrem brystsmerter og ubehag på grunn av utilstrekkelig blodforsyning nådde hjertet muskler. Koronarsykdom er ofte ansett for å være en av de viktigste faktorene som forårsaker utvikling av angina hos personer, som det ofte fører til blokkering av koronararteriene og dermed resulterer i utilstrekkelig mengde blod å nå hjertet muskler. Pasienter som oftest oppleve å klemme smerter i nærheten av brystet; men smertene kan spre seg til andre deler av kroppen som skuldre, armer og rygg også. Heldigvis, mange effektiv behandling alternativer er tilgjengelige for å behandle tilstanden.

Medisiner

Ulike rusmidler og medisiner som aspirin, nitrater og statiner blant annet ofte foreskrevet av leger til personer som lider av angina. Ifølge en Mayo Clinic studien, er det blitt funnet at aspirin bidrar til å hindre koagulering av blod inne i pasientens kropp, og dermed resulterer i lett og uhindret strømning av blod gjennom den smalere og skadde hjertearteriene, og dermed regulerer og stabiliserer strømmen av blod å nå hjertet muskler. På den annen side, nitrater hjelpe på avslappende og utvider blodkar, og dermed hjelpe til økte nivåer av blod nådde hjertemusklene og dermed kurere tilstanden av angina. Statiner er stoffer som brukes til å senke kolesterol og fett nivåer inne i pasientens kropp. Mange ganger kolesterol blir akkumulert på plakk i blodkar som resulterer i sin innsnevring og dermed forårsaker mindre blod for å oppnå ulike organer i kroppen, inkludert hjerte.

Kirurgi

I enkelte alvorlige og sjeldne tilfeller, leger ofte utføre visse kirurgiske prosedyrer som angioplastikk og bypass kirurgi for å gjenåpne og utvide de smalere og hindret hjertearteriene. I det angioplastiske fremgangsmåten blir en liten ballong innsatt i det innsnevrede arterien. Ballongen blir så blåst opp for å utvide arterie og deretter en liten tråd eller et nett settes inn i arterien for å holde den permanent åpne arterien. På den annen side, i den bypass kirurgi fremgangsmåte blir en vene fra en annen del av kroppen som brukes av leger for å omgå den skadede arterie og dermed hjelpe til å forbedre blodstrømmen å nå hjertet musklene.

Livsstilsendringer

Ulike endringer og løsninger livsstil er ofte anbefalt av leger til personer som lider av angina. Noen av de mest anbefalte livsstilsrettsmidler inkluderer å slutte å røyke og selv unngå andre hånden røyk, opprettholde et sunt og normalt kosthold og følge en regelmessig mosjon tidsplan blant andre.