Digidexo.com

Hva er behandlingen for en Sartorius muskel?

Sartorius er en lang, båndformede muskel plassert i låret. Den lengste muskler i kroppen, begynner det i hofte, krysser låret og ender på innsiden av kneet. Det hjelper kneet flex og hjelpemidler i rotasjon av hoften. Skader som påvirker denne muskelen har en tendens til å forårsake smerter i hoften og lysken og gjøre mange dagligdagse bevegelser vanskelig eller umulig. Behandling av sartorius omfatter vanligvis en rekke elementer: aktuelle salver, varme, is, medisiner og øvelser for muskel rehabilitering.

RICE

En av de mest vanlige benyttede behandlinger for sartorius muskelen er kjent som ris, som står for Rest, Ice, komprimering og heving. Denne kombinasjonen av trinnene er generelt mest effektive når de brukes i løpet av de første 24 til 48 timer etter en skade. Pakk en ispose eller en frossen pose med grønnsaker i et rent håndkle og legg den direkte på noen smertefulle områder. Hev benet så mye som mulig, å plassere puter under det som dette vil øke blodsirkulasjonen til det skadede området. Og pakk hele øvre del av låret og kneet i elastisk bind før heve den skadde benet for å holde hevelsen nede.

Styrke

Styrking av sartorius vil minimere risikoen for skader. Også et godt tonet sartorius vil hjelpe alle de eksterne musklene i hofte å holde seg sterk. En øvelse som kan bidra til å utvikle muskel tone er kabelen beinet crossover. Å utføre øvelsen trenger du en øvelse band. Fest den ene enden av båndet til ankelen din skadede benet og den andre til et stykke solid møbler. Plasser deg slik at bandet er utvidet i en 45 graders vinkel bak deg. Trekk foten med bandet festet over hele forsiden av kroppen din med en rask spark. Gjenta 15 ganger og deretter gjenta med det andre benet hvis ønskelig.

Stretching

Etter en uke med hvile sartorius-, vil muskelen trenger å bli strukket for å gjenvinne et komplett utvalg av bevegelse og komplett funksjon. En av de enkleste og beste strekninger for sartorius muskelen er stående quadriceps strekningen. For å utføre denne øvelsen, stå ved siden av en benkeplate eller tabell for balanse og støtte. Stå på en fot og bøy andre beinet ved kneet, og bringer foten din opp mot baken. Reach bak deg og gripe ankelen din, trekke beinet inn mot ryggraden. Hold denne posisjonen i 30 sekunder og gjenta med det andre beinet.