Digidexo.com

Ting å spise på fase to av Atkins Diet

Ting å spise på fase to av Atkins Diet


Fase to av Atkins dietten er den pågående vekttap fase. Denne fasen av dietten gir personer med noen flere karbohydrater enn de mer restriktive induksjon fase. Du kan legge til 5 ekstra netto karbohydrater per dag i kostholdet ditt som utgjør 25 netto karbohydrater om dagen. Du kan fortsatt spise alle de samme matvarer fra induksjon sammen med noen av de tidligere forbudte matvarer.

Frukt

Nå som du er i fase 2, kan du ha visse frukter i små porsjoner. En rekke bær er tillatt: jordbær, blåbær, bjørnebær og bringebær. Sørg for å velge klokt og holde seg innenfor 25 netto karbohydrater per dag. Blåbær har en tendens til å være høyere i karbohydrater enn andre bær. For eksempel, ¼ kopp blåbær har 5,1 netto karbohydrater mens en ¼ kopp jordbær kun har 2,6 netto karbohydrater. I tillegg til bær, kan honningmelon og honningdugg melon også legges til kosthold. Netto carb teller på cantaloupe eller honningdugg melon er 3,5 karbohydrater per ¼ cup. På grunn av de høye netto karbohydrater, unngå vannmeloner, appelsiner, epler og andre frukter som ikke er nevnt her i fase 2. Du kan imidlertid ha sitronsaft, limesaft og tomatjuice i små mengder som smakstilsetning i oppskrifter. Når du er i pre-vedlikehold stadium av fase 3 ekstra frukt kan legges i små porsjoner.

Nøtter og frø

I løpet av fase 2, kan nøtter og frø kan spises i små porsjoner. Nøtter som mandler, cashewnøtter, pekannøtter og valnøtter gi en god kilde til vitaminer og næringsstoffer. Sørg for å se på netto karbohydratinnhold fordi antall karbohydrater kan legge opp raskt. Frø som solsikke og gresskar er også akseptable matvarer i fase 2.

Ernæring barer

Når du har skrevet Fase 2, kan low carb ernæring barer også implementeres i din diett plan. Når du kjøper low carb barer fra detaljhandel og helsekostbutikker, sørg for å lese etikettene. Sukkeralkoholer er ofte lagt til low carb ernæring barer som kan forårsake tarmproblemer hos mange enkeltpersoner og også stall vekttap i noen.