Digidexo.com

Hvordan dra nytte av Low Dose Naltrexon

Hvordan dra nytte av Low Dose Naltrexon


Naltrexon er et farmasøytisk stoff som opprinnelig ble formulert som et behandlingsalternativ for de som lider av opiatavhengighet. Senere i sin historie, men er også brukt som behandling for dem som lider av alkoholisme. Nå er de nyeste studiene viser at lavdose naltrekson er ofte en effektiv behandling for HIV / AIDS, autoimmune lidelser som Crohns sykdom og visse typer kreft. Hvordan kan du dra nytte av lavdose naltrekson hvis du lider av slike sykdommer? Les videre for å finne ut:

Bruksanvisning

Hvordan få en resept for Low Dose Naltrexon

•  Finn ut om sykdom eller ikke hvorfra du lider er noe som lavdose naltrekson er en passende behandling. Siden dette ikke er en standardbehandling, er det ofte vanskelig å avgjøre hvorvidt det er indikert. For å gjøre dette, kan du prøve å møte med din primære lege og diskutere det, eller gå til nettsiden listet opp nederst på siden for mer detaljert informasjon om hva lidelser ser ut til å reagere godt.

Planlegge en avtale med legen din for å diskutere saken.

Under avtale, indikerer at du forstår at lavdose naltrekson er ikke en standard behandling, men at forskningen du har gjennomført har ført deg til å tro at det kan være aktuelt i ditt tilfelle.

Gi legen kopier av eventuelle forskningsmateriale du funnet om emnet, for å validere med dem problemet, og for å vise dem at du har virkelig gjort leksene dine.

Begynn en lav dose naltrexone diett, tar ikke mer enn 10% av hva den anbefalte doseringen ville være for en person av eget kjønn og størrelse når den brukes som behandling for opiatavhengighet.

Hvordan dra nytte fra Low Dose Naltrexon

Ta en liten dose. Dette bør være anbefalt av legen din, men spør på apoteket for å være helt sikker. For de fleste pasienter, er en indikert dose 10% i forhold til hva som ville bli brukt til å behandle et individ av den samme vekt og alder for opiatavhengighet.

•  Vær konsekvent. Prøv å ta lavdose naltrekson på samme tid hver dag uten avvik. Dette bør gi rom for maksimalt utbytte.

Ikke gå glipp doser. Manglende doser av lavdose naltrekson kan alvorlig hemme behandling effektivitet. Hvis du glemmer en dose, ta det på et senere tidspunkt med mindre din neste dose er i løpet av de neste 8 timene. I så fall, hopp over den første dosen helt og ta neste dosen som angitt.

Følg legens ordre. Avvik fra de andre behandlinger kan alvorlig hemmer effektiviteten av lavdose natlrexone regime.

Tips og advarsler

  • Hvis legen synes disinclined å skrive deg en resept på lavdose naltrekson, spør dem om deres resonnement. Hvis de bare sier at de ikke føler at det er et gyldig alternativ behandling, bør du vurdere å se en annen lege om det for en second opinion.
  • Som i enhver medisinsk tilfellet følger legens instruksjoner før noen annen informasjon. Å gjøre ellers kan resultere i side-effekter og andre ubehagelige resultater.