Digidexo.com

Hvordan du skal betale for proteser

Hvordan du skal betale for proteser


Kostnaden for proteser er høy og for noen mennesker ikke lett overkommelig. Ifølge en 2009 undersøkelse av tannleger, er den gjennomsnittlige kostnaden for proteser $ 2900. Dessverre, Medicare ikke betaler for proteser. Det er viktig å vite alternativer er tilgjengelig hvis du ikke har noen dental forsikring. Forsiktig forskning og utforske shoppingmuligheter dine vil hjelpe deg å finne måter å betale for proteser.

Bruksanvisning

En butikk rundt. Du vil finne at det er en stor forskjell på hva ulike tannleger lade. Søk på Internett eller se i telefonboken, og kontakt tannleger til å sammenligne priser.

Spør om finansiering eller betalingsplaner er tilgjengelige. Noen tannleger tillate deg å sette opp en viss prosent av den totale kostnaden av proteser og deretter foreta betalinger på månedlig basis. Noen tannleger kan være villig til å la deg betale etter at tannlegene har utført tjenesten. Andre tannleger ønsker du kanskje å betale hele beløpet før de begynner å lage proteser.

Sjekk rundt for dental rabatt planer. Hvis du ikke har dental forsikring, kan du være i stand til å finne en rabatt plan. Programmer som DentalPlans.com tilbyr rabatter på opptil 60 prosent. Husk det vanligvis er en kostnad forbundet med rabatt planer.

Betal for proteser i henhold til avtalen du har laget med tannlegen. Sørg for at du får en skriftlig kontrakt som beskriver den totale kostnaden for tannproteser, mengden av avdrag, om noen, og hvor lenge du må betale. Sørg for å holde opp din slutten av arrangementet selv om du får proteser før du har betalt for dem i sin helhet. Hvis du noen gang trenger justeringer eller reparasjoner i fremtiden, tannlege sannsynlig ikke vil gi deg tjenesten hvis du har en utestående saldo.

Hint

  • Denne artikkelen er rettet mot de som ikke har dental forsikring. Hvis du har dental forsikring, ikke anta at du er dekket for proteser. Mye dental forsikring gir begrenset dekning for proteser, så sørg for å ringe din plan for detaljer.