Digidexo.com

Hva er de negative effektene av Tongkat Ali eller longjack Herb?

Hva er de negative effektene av Tongkat Ali eller longjack Herb?


Tongkat ali eller Longjack urten er en tre hører hjemme i Sørøst-asiatiske land, inkludert Malaysia, Thailand og Indonesia. Det er solgt som en urte supplement over hele verden. Tilhengere av anlegget mener at det øker testosteronnivå. Mannlige brukere av tongkat ali ofte ta kosttilskudd for å øke sine bodybuilding evner eller for å lindre seksuelle problemer. Noe forskning har vist at anlegget har anti-kreft egenskaper. Innfødte i Sørøst-Asia bruke anlegget som et afrodisiakum.

Kreftrisiko

Tongkat ali øker testosteronnivået i brukeren. Dette kan forverre og komplisere forholdene for brukere med visse typer kreft og andre plager. Prostatakreft, brystkreft, leversykdom, hjertesykdom, nyresykdom, diabetes og søvnapné er alle helseproblemer som bruker tongkat ali kan forverre ved å ta tongkat ali. Ved hjelp av urte kosttilskudd av dette anlegget kan hindre behandling av og oppretting av disse sykdommene. Tongkat ali kan også svekke immunforsvar allerede kompromittert av sykdom.

Psykologiske effekter

Ray Sahel, en lege som spesialiserer seg på naturlige kosttilskudd, forteller at det har vært noen psykologiske effekter blant Longjack urt brukere. Disse bivirkningene inkluderer rastløshet, angst og søvnløshet. Forlengede erfaringer med disse problemene kan forverres en persons helse og velvære. Insomnia hindrer lider fra å få tilstrekkelig søvn. Lengre perioder med søvnløshet har senket libido. Noen tar Tongkat ali kosttilskudd for sin seksuelle helse trenger å ta en lav daglig dose for å unngå eventuelle negative konsekvenser som følge av perioder med søvnløshet urten forårsaker.

Økt aggresjon

Brukere ta Longjack urt å øke testosteron nivåer. Høyere nivåer av testosteron kan øke aggresjon. Noen brukere kan bli mer utålmodig og lett sint på grunn av deres uvanlig økt testosteronnivå. Unngå å ta høye doser av urten for å unngå eventuelle aggressive episoder. Vær oppmerksom på endringer i kroppens kjemi for å forutse og navigere gjennom eventuelle negative humørsvingninger.

Økt kroppstemperatur

Noen brukere av tongkat ali ekstrakt har rapportert en økning i kroppens temperatur etter at de begynte å ta kosttilskudd. Dette kan gjøre en person spesielt ubehagelig i varmere klima eller på varme dager. Brukere kan også oppleve flushing forbundet med deres hevet temperaturen. Disse bivirkningene kan avta etter noen uker med fortsatt bruk. Avstå fra å ta høye doser av supplement kan også bidra til å unngå eller lindre økt kroppstemperatur.