Digidexo.com

Hvordan kle for din størrelse

Hvordan kle for din størrelse


Enten du er tynn, svingete eller et sted i mellom, å finne klær som passer din form er nødvendig å sette sammen en flatterende garderobe. Når du vet hvordan du kler deg for din størrelse, er du i stand til å fremheve din naturlige tall i stedet for maskering det eller skjule den. Å vite hvordan du skal kle for din størrelse ikke tar mye tid, og det er ikke vanskelig så lenge du tenke realistisk med stil.

Bruksanvisning

•  Mål bredden på skuldre, byste, midje og hofter. Gjør dette ved hjelp av et målebånd mens i naken for å få en god måling. Ikke dra i båndet for tett, men fordi du vil at klærne til å passe naturlig. Bruk en body-måle ressurs til å måle deg selv tilstrekkelig.

Skriv ned din kropp målinger slik at du ikke glemmer dem. Hold notatet i vesken eller lommebøker, slik at du alltid vet dine eksakte målinger.

Shop i henhold til målinger av merkets størrelsestabellen. For eksempel, merker varierer i hvordan deres størrelser er dimensjon, så bare fordi en top er et medium betyr ikke en topp av et annet merke vil være den samme passform. Når du handler i henhold til målinger, er du i stand til å få riktig passform, uansett merke. Før lang tid, vil du merke at din garderobe har en rekke tall og bokstavstørrelser fordi du skikkelig gikk ved målinger bredde.

Unngå klær som trekker oppmerksomhet til dine problemområder. For eksempel, horisontale striper låne til en økende effekt når den bæres på kroppen, spesielt hvis du er tykk i midten. Vertikale striper, på den annen side, er slanking.

Kle seg i lag for å fremheve og trekke fokus til dine finere kvaliteter. For eksempel, hvis du er litt topptung, men tynnere i hofter, lag en mini-skjørt over fargerike leggings å legge dybde til nedre halvdel. Hvis du er bunn-tung og top-lys, lag din topp med en vest, bolero eller annen fremheve plagg.

Tips og advarsler

  • Unngå muffins toppen av seg bukser og skjørt med waistbands som matcher målingen nøyaktig.
  • Ikke tving deg selv inn i klær som er mindre enn dine målinger. Du kan oppnå den tettsittende, stramme utseende med poly-blanding jeans i din størrelse og andre passende teksturer og tekstiler. Iført klær som er for liten for din figur ikke er smigrende for kroppen din størrelse og naturlige kurver.