Digidexo.com

Hurtig Måter å fjerne Nits

Hurtig Måter å fjerne Nits


Nits, også referert til som luseegg, er en uheldig resultat av en hodelus infestation. Ikke bare er nits som ligger i håret, men de kan være på elementer som har vært utsatt for hodet også. Grundig rengjøring og hodelus og nit behandling er de raskeste måtene å fjerne nits.

Fakta

Raskt fjerne nits og stoppe nits fra multiplisere ved først å behandle den infiserte hode for lus. Leger anbefaler å bruke en over-the-counter medisinert sjampo, krem ​​skyll eller lotion for å drepe lus direkte på hodet. Behandle elementer som hatter, sengetøy, klær og andre elementer som kom i kontakt med den infiserte hodet til å forebygge de nits og lus fra multiplisere før du har hatt en sjanse til å fjerne dem.

Fjerning

Etter bruk av over-the-counter medisinert produkt i henhold til sine retninger, kan du fjerne nits med en fin tann kam. Ifølge University of Nebraska Extension, er en metall kam mindre fleksibel enn en plast en, og kan være i stand til å fjerne flere nits. Forbered håret for nit fjerning ved å dekke den med salat olje eller balsam for enklere gre. Skill håret i små seksjoner, slik at du kan se nits og lus enklere. Rengjør kam i såpevann etter hver kjemming for å fjerne nits og lus.

Advarsler

For å fjerne nits raskt, er det viktig å gjøre flere kontroller for å sikre alle luseegg er borte. Fjerningen blir nødt til å starte på nytt hvis du lar noen nits gjenværende. Inspisere den infiserte hodet i sju til ti dager til fjerning ekstra nits som kan forbli på grunn av usett nits klekking og nye luseegg blir lagt.

Forebygging

For å hindre nits og lus sprer seg til andre, vaske sengetøy, håndklær og nylig slitt klær i varmt vann og tørk på en varm syklus. Støvsuge tepper, puter, madrasser, møbler og bilseter. University of Nebraska Extension foreslår tetting andre utsatte elementer, for eksempel utstoppede dyr, i en tett forseglet plastpose for to uker eller i en fryser over natten for å drepe nits. Rene kammer og børster grundig ved å dyppe dem i teknisk sprit for en time.