Digidexo.com

Hvordan bli kvitt røde hudirritasjoner

Hudirritasjon kan oppstå fra en rekke årsaker. På grunn av dette, kan det hende du må forsøke flere metoder for å bli kvitt røde irritasjoner før du finner en som fungerer. Hvilke metoder arbeidene vil, oftere enn ikke, avgjøres av hva som forårsaker irritasjon. Sørg for å holde en logg over hva du har prøvd, slik at du ikke gjenta forsøk på den samme metoden mer enn én gang.

Bruksanvisning

•  Lag en liste over alle endringene du har implementert i livet ditt siden et par dager før de hudirritasjoner oppsto. Ta spesielle notater av noen ulike tekstiler du kan ha slitt. Vurderes hvis du har brukt et annet vaskemiddel, nye kjemikalier eller rengjøringsmidler. Tenk om noen nye matvarer du kanskje har prøvd.

Snu hver av endringene på listen, ett om gangen. Gi hver reversering minst to dager skal tre i kraft før du går videre til neste. Hvis du ser en reduksjon i røde hudirritasjoner, uansett endringen du reversert før at nedgangen var trolig minst delvis ansvarlig for irritasjon.

Gjør ditt beste for å eliminere årsaken til irritasjon fra livet ditt når du har identifisert det ved elimineringsprosess. Hvis du ikke kan fjerne årsaken helt - si, det er en nylig gjennomført arbeidskrav - så kan du forsøke metoder for å minimalisere og behandle de røde hudirritasjoner.

Behandle problemet

Ta en muntlig anti-inflammatorisk. Paracetamol er lett tilgjengelig over disk.

Bland natron med akkurat nok vann til å danne en tykk pasta. Bruk denne lim til betent hud. La den sitte i flere minutter, vask deretter bort. Dette kan bidra til å redusere betennelse.

Prøv urtemedisiner. Påføring arnica krem ​​eller en lavendel grøtomslag. Bare neddamping lavendel. Bruk den til huden og dekke med en ren bomullsklut. Det kan bidra til å redusere betennelse.

gifte med alternative løsninger som døde sjø badesalt eller Dødehavet salt-baserte kremer. De kan legges til bad. Sug i flere minutter. Noen sverger at disse tiltakene bidrar til å redusere betennelse.

Se legen din hvis ingen av de ovennevnte rettsmidler har fungert, eller hvis du har mistanke om at de røde hudirritasjoner kan skyldes en allergisk tilstand.

Tips og advarsler

  • Hvis hudirritasjoner vedvarer til tross for alle forsøk på å bli kvitt dem, bør du oppsøke en lege eller annet helsepersonell. Informer legen din om hudirritasjoner umiddelbart hvis du tar reseptbelagte medisiner; hudirritasjon kan være en bivirkning.