Digidexo.com

Undecylenate bivirkninger

Undecylenate er en sink-basert pulver som brukes i behandling av skrittsopp, fotsopp og ringorm. Medisinen virker ved å undertrykke nerveender i kroppen som forårsaker kløe og ubehag for brukerne. Som med de fleste medisiner pulver, er det en rekke av bivirkninger forbundet med dets bruk.

Vanlige bivirkninger

Noen av disse bivirkningene er utslett, mild svie og mild brenning på stedet av søknaden. Selv om disse er ansett som de mest vanlige bivirkninger forbundet med bruk av medisiner, de påvirker bare et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det også en rekke alvorlige bivirkninger knyttet til bruk av Undecylenate. Noen av disse bivirkningene er alvorlig allergisk reaksjon, elveblest, pustevansker, innstramming av brystet, hevelse i munn og lepper, alvorlig brennende, blemmer, peeling, hevelse og rødhet i huden som ikke var til stede før påføring av pulver. Disse bivirkninger er også meget sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Hvis symptomene ikke bedres eller forverres etter fire ukers behandling, ta kontakt med legen din for en justert behandlingsmetode. Når du bruker dette pulveret for lindring av fotsopp symptomer, anbefales det å bære godt ventilerte sko og å endre dine sokker minst en gang per dag. Bruk aldri denne medisinen over åpne sår, dype hud legioner, i hodebunnen, eller på neglene.

Usage

Bruk alltid Undecylenate i direkte forbindelse med legens ordre og aldri i doser som overstiger anbefalingene skrevet på etiketten. Medisinen er kun til utvortes bruk, og bør aldri brukes i eller rundt øynene, ansikt, nese eller munn. Vask alltid hendene før og etter påføring av pulveret til det berørte området. Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men sørg for å aldri bruke to doser samtidig.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de ovennevnte bivirkninger, kontakt legen din for en justert behandlingsmetode.

Ved mistanke om overdose av Undecylenate, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Undecyclenate er ment for bruk i behandling av kun de nevnte plager, og bør ikke brukes til andre medisinske formål med mindre spesifikt foreskrevet av legen din.