Digidexo.com

Hvordan beregne Body Fat Loss

Hvis du prøver å gå ned i både vekt og fett, så vet du hvor viktig det er å overvåke både vekttap og fett tap. Moderne skalaer måle vekttap lett, men folk flest vet ikke hvordan å beregne nøyaktig fett tap. Heldigvis finnes det metoder og verktøy for beregning av fett tap som kan hjelpe deg å vite om du brenner fett samt kalorier.

Hvordan beregne Body Fat Loss

•  Prøv å måle deg selv rutinemessig. Ved hjelp av en målebånd, ta regelmessige målinger av din midje, hofter, bein, armer og rumpe. Hold et diagram for å spore målingene minst tre ganger per uke. Hvis du trener regelmessig, gjør både hjerte-og vektbærende øvelser, så vil du begynne å se en nedgang i dine målinger. Denne reduksjonen er en målbar fett tap som skjer i kroppen din. Dette kan være en enkel og rimelig måte å beregne fett tap.

Bruk fitness calipers å måle BMI, eller Body Mass Index. BMI beregning ved hjelp calipers gjøres ved å måle undersiden av armene. Kalipperne Klyp huden under armen og vil strekke seg for å vise BMI-tall for kroppen din. Over tid, hvis du trener regelmessig, bør din BMI reduseres, noe som indikerer et tap i samlede kroppsfett. De calipers brukes på undersiden av armene på grunn av dette er der fettet er tapt i legemet først.

Kjøp en BMI skala. Hvis du har økonomi til å ha råd til en BMI skala som måler BMI som en vanlig skala måler vekt, så det kan være vel verdt investeringen. Alt du gjør er inn din høyde og alder, og når du står på skalaen den beregner din Body Mass Index og gir deg nummeret ditt på skjermen. Dette er en enkel måte å holde oversikt over din fett tap over tid.