Digidexo.com

Body Detox Diet

The Body Detox Diet er en rask diett utviklet for å hjelpe folk ned i vekt og bli mer sunn samtidig skylle ut giftstoffer fra kroppens system. Kroppens avgiftning system eliminerer skadelige stoffer i kroppen via svette og utskillelse. Men folk misbruke de naturlige detox systemer av kroppen sin med søvnproblemer, forbruk av junk food og overdrevent alkoholforbruk. Body detox dietter kan bidra til å bekjempe disse problemene.

Betydning

De viktigste målene for en kropp detox diett er å fokusere på å spise rå frukt og grønnsaker, og drikk rikelig med vann og naturlig juice. Vann gir raskere stoffskifte, så det er utmerket for avgiftende. Drikker fruktjuice og spise sitrusfrukter gir viktige enzymer for å bekjempe giftstoffer i kroppen. Drikker en sitrus drink første om morgenen er en fin måte å starte en dag i en kropp detox diett. Rå frukt og grønnsaker er ideelt, som matlaging eliminerer mange av de viktige enzymer av råvarer. Rå frukt og grønnsaker bidra til å rydde opp i systemet og er gode fiberkilder.

Fordeler

Den viktigste fordelen med kroppen detox kosthold er lessening av toksiner og gifter som strømmer gjennom kroppen, noe som vil føre til økt energi. Body detox dietter også grundig rense tykktarmen, som skal hjelpe fordøyelsessystemet arbeide mer effektivt. Dessuten kan de dietter hjelpe i regenerering av leveren.

Betraktninger

Om en uke eller så inn i en kropp detox diett, brukere ofte rapporterer besvime, svak, svimmel og svak, muligens på grunn av lavere matinntak. Dessuten vil mange mennesker som er å kutte ned på stoffer som koffein merke hodepine. En måte å bekjempe disse problemene kan være å spise oftere ved å splitte opp måltider som lunsj i to mindre måltider.

Typer

Alle kroppens detox dietter er forskjellige. Noen fokuserer på grønnsaker, frukt, bønner og ris. Noen kroppen detox dietter tillate enda mindre mat enn det. Faktisk noen kroppen detox dietter er juice-bare dietter, som Lemonade Diet, også kjent som Master Cleanse. Denne kroppen detox dietten tillater sine tilhengere til å konsumere noe annet enn en blanding av lemonade og cayennepepper i dagevis.

Potensiell

Body detox dietter (sammen med alle de andre nevnte fordeler) har potensial til å lindre og lette plager og problemer som søvnløshet, eksem, blodsirkulasjon, magesår, kvinnelige reproduktive sykdommer, tarmproblemer, hjerteproblemer, hodepine, bronkitt, trombose og mange andre.

Advarsel

Rådfør deg med en lege eller ernæringsfysiolog før du starter en kropp detox diett. Noen negative bivirkninger kan resultere fra en kropp detox diett, som dårlig ånde, fordøyelsesproblemer, kløe, kviser, mørk urin, irritabilitet, hodepine og emosjonelle problemer. Mange mennesker også begynner å føle seg svak, ør og svak på grunn av den lave kaloriinntaket. Gravide, ammende og eldre individer frarådes å gå på en body detox diett.