Digidexo.com

Hvordan arbeide ut for å få den perfekte kroppen

Ville det ikke være flott om vi alle vokste opp og hadde likene vi alltid drømt om? Vel for de fleste av oss, betyr det ikke fungerer på den måten. Mens vi kan skylde delvis på genetikk, kan vi også ta ansvar og gjøre en innsats for å endre utseendet på kroppen vår. Det er ikke alltid lett å få den kroppen du vil, men hvis du jobber på det, kan du se gode resultater.

Hvordan arbeide ut for å få den perfekte kroppen

Hvordan arbeide ut for å få den perfekte kroppen

•  Leie en personlig trener. En personlig trener har spesialisert seg på å få folk i form og vil kunne hjelpe deg til å identifisere problemområder og arbeide på en rutine for å tone og forme dem. Sørg for å få en trener som du er komfortabel å jobbe med, og en som vil oppmuntre og presse deg til å feste med treningen rutine.

Bli med et treningsstudio i stedet for å jobbe ut hjemme. Mens trener hjemme kan fungere for noen, mens andre har en vanskelig tid å være konsekvent. Det er flere distraksjoner hjemme, og du kan bli fristet til å gi opp raskere. I gymsalen vil du være rundt andre mennesker som arbeider mot sine treningsmål og du vil være i stand til å oppmuntre og motivere hverandre.

Kontroller at du spiser riktig mat. Hvis du trener, men hele tiden å spise mye usunn mat som fast food, chips, brus og godteri, er du ikke kommer til å se de resultatene du ønsker. Å få kroppen i den formen du ønsker innebærer mer enn bare å jobbe ut. Fitness og ernæring går hånd i hånd.

Sett realistiske mål. Vi har alle forskjellige kroppsfasonger og genetikk bidra til å fastslå hvilken type kroppsform vi vil ende opp med. Du trenger ikke å se ut som noen av modellene du ser på TV eller i magasiner. Mange av de bildene du ser i media er airbrushed og laget for å se perfekt. Din genetiske make-up kan ikke tillate deg å ha abs eller biceps som noen av stjernene du beundrer, men du kan fortsatt finne måter å tone ulike muskler.

Vær konsekvent. Mange starter en treningsøkt rutine, og hvis de ikke får de resultatene de ønsker å se med en gang de bare gi opp. Transforming kroppen din er ikke noe som kommer til å skje over natten eller i et par uker. Du må gjøre det til en rutine og gjøre fitness og ernæring en del av ditt daglige liv.

Hold deg oppdatert med resultatene. Hvis du legger merke til kroppen din utvikler seg pent, tror ikke at det er greit å slutte å jobbe ut om du regner med å holde opp din nye look. Akkurat som du måtte jobbe for å få det, må du jobbe for å beholde den. Det er lett å falle tilbake til gamle vaner, men du må endre mentalitet, slik at du kan unngå å gå tilbake til å være den måten du ikke likte i første omgang.

Ikke kritiser deg selv. Å være negativt om kroppen din bilde kan føre deg til å tenke at uansett hva du gjør, kan du ikke endre det. Dette er ikke sant. Enten du er overvektig eller undervektig eller bare ønsker å få styrke og se mer tonet, det er en plan som vil fungere for deg. Du må være optimistiske og tenke positivt.

Forskning ulike metoder for hvordan folk med lignende fitness mål nådd sin idealkroppen. Mens alt de kanskje har prøvd vil være riktig for deg, kan du få ideer om ting du kanskje ønsker å prøve. Det vil være en prøving og feiling prosess. Når kroppen blir vant til en treningsøkt rutine, må du slå det opp for å holde framdrift i dine treningsmål.

Hint

  • Rådfør deg alltid med lege eller lege før du påbegynner treningen eller fitness rutine. Pass på at du ikke har noen underliggende medisinske tilstander som bidrar til din nåværende tilstand.
  • Innse at det er noe slikt som perfekt. Det vil alltid være noe om deg som du ikke liker, men nøkkelen er å lære å elske og akseptere deg selv for den du er på innsiden, og ikke nødvendigvis hva du ser ut på utsiden.