Digidexo.com

Fordeler med en Slim-belte

En slanking belte blir brukt til å hjelpe forbrenne fett fra midsection uten å måtte engasjere seg i hard trening. Ifølge Slimming.co.uk, slanking belter fungerer ved enten å utnytte kroppsvarmen eller gi elektrisk stimulering for å varme midjen din og få deg til å svette.

Ingen fysiske treningen

Prinsippet attraksjon av en slankende belte er det faktum at du ikke trenger å anstrenge deg gjennom fysisk trening. Dette er ganske gunstig for de som misliker å gå til treningssentre eller lidelse gjennom lange joggeturer i varmen.

Ufarlige

Tar piller, homøopatiske eller andre former for vekttap kan noen ganger føre til ubehagelige bivirkninger som for eksempel tarmirritasjon. Siden brukerne av slanking belte ikke er nødvendig å innta noe, kan de nyte fordelene av vekttap uten ubehag.

Bruk Anywhere

Gå til gym krever mye tid og krefter. Ved hjelp av en slankende belte eliminerer denne ulempen som det kan brukes hele dagen (eller natten) uten å måtte forlate huset.

Øke blodsirkulasjonen

Slimming.co.uk sier at en av de slankende belte fordeler er løftet om å oppnå bedre sirkulasjon i midsection. Dette er viktig ikke bare for å miste vekt, men også for å kvitte kroppen av skadelige urenheter.

Full Body Workout

Noen slanking belte modeller som "vibro shape" kan brukes på flere deler av kroppen, ifølge Red Ferret Journal. Denne muligheten gjør det mulig for en full body workout i en relativt kort periode uten å måtte oppleve sårhet eller kramper forbundet med tradisjonelle treningsprogrammer.