Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i en badstue

Hvordan å miste vekt i en badstue


Selv om du kanskje ikke oppleve dramatiske vekttap mens du bruker en badstue, kan du slippe av flere pounds. En badstue virker ved å utsette en person til overmål temperaturer og ha dem svette ut sin ekstra vekt. Arbeide badstue i din diett og mosjon rutine kan hjelpe deg å oppnå bærekraftig vekttap. Les videre for å lære hvordan å miste vekt i en badstue.

Hvordan å miste vekt i en badstue

Finn en badstue som du kan bruke daglig. Vanligvis de beste stedene å bruke en badstue er på et treningsstudio eller spa-anlegg.

Start med å gå til badstuen to ganger i uken. Øktene bør vare mer enn en halv time.

Sett badstuen temperaturen til 150 grader F. Hvis du kan tåle økte temperaturer, kan du sette den enda høyere.

Øke antall dager i løpet av uken som du går til badstuen. Prøv å veksle ved å gå annenhver dag for de samme 20 til 30 minutters økt.

Drikk mye vann. Hvis du bruker en badstue for å gå ned i vekt, kan du bli dehydrert veldig enkelt. Husk å drikke mye vann før og etter økten.

Hint

  • Det er anslått at du brenne alt 300-500 kalorier i løpet av en 30 minutters tur i badstuen. Det er også antatt at en sauna sesjon kan hjelpe kvitte kroppen for giftstoffer.
  • Badstue indusert vekttap er vanligvis ikke anbefalt av leger. Dette er på grunn av økt risiko for dehydrering.
  • Hvis du begynner å føle deg svak eller overopphetet, deretter forlate badstuen. Du ønsker ikke å risikere å kollapse, eller besvimelse på grunn av forhøyet temperatur.