Digidexo.com

Hva er noen gode vekttap tips?

Folk er alltid søker gode vekttap tips. Vektøkning kan gjøre en person føler seg trist, deprimert og generelt mindre trygg. Det er ikke morsomt mimrer om når livlinjen var slank og magen var flat. Reminiscing imidlertid motiverer noen ganger å gå fram og miste de dvelende pounds av uønsket fett.

Ernæring etiketter

Gjør deg kjent med porsjonsstørrelser ved å lese ernæring etiketten på baksiden av emballerte varer. Ta en 16 eller 20 unse flaske brus for eksempel. Mange tror at hele flasken regnes som en porsjon. Dette er usant. Hvis du leser etiketten, kan servering størrelse være to eller flere porsjoner, noe som betyr at du bare bør drikke en halv flaske å konsumere mengden kalorier, fett og sukker på etiketten.

Hold deg hydrert

Drikk rikelig med vann hver dag. Du vanligvis bør drikke ca en liter vann per dag. Forbruker denne mengden vann renser kroppen for urenheter, holder deg hydrert og hjelper deg å holde full, noe som fører til inntak av færre kalorier per dag.

Et eple om dagen

Spis mer frukt og grønnsaker per dag. Rå frukt og grønnsaker er lavt i kalorier og hjelpe rense fordøyelsessystemet, samtidig som kroppen får de næringsstoffene den trenger på en daglig basis. Finn fruktene som faller i din smak knopper. Hvis du ikke er en sitrusfrukt lover, prøve bananer, epler, druer og pærer.

Det er mange grønnsaker som er behagelig for ganen. Den ferskeste form for vegetasjon er rå, men du kan lett fres eller damp dem. Gjør salater med romanosalat, spinat, rødløk, kikerter, grønne erter, gulrøtter, tomat og grillet kylling eller en skje med tunfisk salat.

Skjær krydder

Gå ned i vekt ved å kutte ned forbruket av fete sauser som smør, kremost, ekstra ost og majones. En porsjon av majones inneholder 8 til 10 gram fett. En servering av smør har 4 til 8 gram fett. Tenk deg hvor mye fett du kan kutte ut ved å erstatte honning sennep for majones.

Tilsett litt Cardio

Brenn kalorier ved å gjøre en moderat cardio rutinen tre ganger i uken. Cardio ikke bare innebære gym. Du kan kjøre opp og ned trappene hjemme, ta en lang spasertur i parken, svømme, sykle med barnet ditt eller spille en sport.

Fritert Disasters

Skjær ut frityrstekt mat. Tunge oljer vil ødelegge din diett og livlinjen. Slutte å spise pommes frites, stekt kylling, donuts og andre matvarer som ikke har noen god ernæringsmessig verdi.

Telle kalorier

Konsulter lege, ernæringsfysiolog, personlig trener eller Internett for å finne dine caloric krav å miste ett pund per uke. Bare spør hvor mange kalorier en person på din vekt og høyde bør spise per dag. Følge opp ved å se kaloriinntaket ditt. Minimere forbruket av sukker, produkter med bleket mel som hvitt brød og fett kjøtt.