Digidexo.com

Innlegg graviditet vekttap tips

Innlegg graviditet vekttap tips


Ifølge US Office på kvinners helse, kan en kvinne regne med å miste ca 10 kg. umiddelbart etter fødselen. Imidlertid bør kvinner ikke prøve å miste graviditet vekt raskt; I stedet bør de fokusere på å utvinne og bli kjent med den nye babyen. I mellomtiden bør post-graviditet vekt gå tapt på en gradvis basis.

Sykepleie

The Weight Control Information Network sier at sykepleier hjelper kvinner mister graviditet vekt, fordi det krever mye energi. Faktisk, Department of Agriculture sier at kvinner som sykepleier eksklusivt for mer enn tre måneder vil miste mer vekt enn kvinner som ikke gjør det.

Det er viktig å merke seg at ammende kvinner trenger å forbruke 200 ekstra kalorier per dag for å redegjøre for de ekstra energibehov.

Den amerikanske Office på kvinners helse bemerker at kvinner bør ikke diett mens de ammer. I stedet bør de vente til babyen har kommet opp i minst to måneders alder. Å miste vekt for raskt kan påvirke en mors melk forsyning, og dette i sin tur kan påvirke babyens vekst.

Healthy Eating

Ifølge Weight Control Information Network, kvinner som ikke ammer bør spise 300 færre kalorier enn de gjorde da de var gravide. I tillegg bør kvinner ha en godt balansert kosthold som inneholder rikelig med fiber.

Å spise frokost hver dag er også en viktig del av å opprettholde sunn vekttap. The Weight Control Information Network sier at frokost hjelper kroppen få en sunn start. I tillegg spiser frokost gjør en person mindre sannsynlighet for å overspise senere på dagen.

Fruktjuice bør unngås, som det er ofte høy i kalorier, men lav i ernæring. I stedet ville et bedre valg være frisk frukt eller hermetisk frukt som er pakket i vann.

Sunn snacks bør være til stede for å unngå fristelsen av å spise for mange søtsaker og høy-fett matvarer. I tillegg bør kvinner bare spise når de er sultne, ikke fordi de er lei.

Treningstips

Trening er en viktig del av noen vekt-tap plan. Imidlertid bør kvinner ta tid å lege etter fødselen.

The Weight Control Information Center sier at moderat fysisk aktivitet er bra, men kvinner bør vente fire til seks uker før du gjør høy intensitet treningsøktene. Unnlate å vente kan bremse helbredelsesprosessen og føre til komplikasjoner.

The Mayo Clinic anbefaler lette øvelser, som å gå med barnet ditt, svømming og bruke en trimsykkel. Harde bevegelser som hopping bør unngås med mindre klarert av en lege.

Trening i korte intervaller kan også være fordelaktig, da det gir en kvinne tid til å øke utholdenheten.

Hvis du ammer, mate babyen før noen treningsøkter for å unngå ubehag.

Det er viktig å merke seg at kvinner ikke skal tape mer enn £ 1 per uke etter fødselen.