Digidexo.com

Xenadrine EFX g RFA

Xenadrine EFX og Xenadrine RFA er begge vekttap produkter produsert av Cytodyne. Begge produktene er produsert for å hjelpe sine brukere mister vekt, undertrykke appetitten og øke energinivået. Xenadrine EFX og Xenadrine RFA har lignende ingredienser i sine formler, men det er noen forskjeller. Hvert produkt har noen bivirkninger som kan oppstå fra bruk. Før du bruker noen vekttap supplement, bør du kontakte lege før du prøver det å sørge for at det er trygt for deg å bruke.

Xenadrine EFX Ingredienser

Xenadrine EFX består av vitamin B6, vitamin C, pantotensyre, tyroplex, norambrolide, polyfenoler, tyramin, teobromin, yerba mate, guarana, L-Theanine, ingefær rot, druekjerneekstrakt, talkum, grønn te ekstrakt, koffein, magnesiumstearat og gelatin. Det er to proprietære blander i Xenadrine EFX. En egen blanding er en forbindelse eller forbindelser som finnes i den bestanddel listen for et produkt som er unik for et bestemt produkt. De proprietære blander funnet i Xenadrine EFX er en Thermodyne Complex og Isoterm. Ingrediensene som brukes i hver forbindelse er oppført på emballasjen.

Xenadrine RFA Ingredienser

Xenadrine RFA inneholder tyroplex, grønn te ekstrakt, tyramin, yerba mate, guarana, tribasic kalsium, DL-metionin, L-Theanine, ingefær rot, DMAE (2-dimethylaminoethanol) og druekjerneekstrakt. I tillegg til ingredienser oppført separat, inneholder Xenadrine RFA to proprietære blander. De to proprietære blander er Seropro, en kakao ekstrakt som inneholder fenyletylamin, og Isoterm, en blanding av pentahydroxyflavone og Tetrahydroxyflavone.

Xenadrine EFX bivirkninger

Bruk av Xenadrine EFX kan forårsake bivirkninger som kvalme, tap av matlyst, hodepine, forstoppelse, dehydrering, økt blodtrykk, økt hjertefrekvens, økt angst og søvn komplikasjoner. En ingrediens som finnes i den opprinnelige utformingen av Xenadrine EFX, efedrin, ble forbudt av US Food and Drug Administration (FDA) i 2004 Xenadrine EFX er nå produsert uten ephedra og ikke bære en rådgivende advarsel fra FDA.

Xenadrine RFA bivirkninger

Xenadrine RFA har en lignende liste over bivirkninger til Xenadrine EFX. Bivirkninger som kan oppstå ved bruk av Xenadrine RFA er hodepine, kvalme, tap av appetitt, dehydrering, forstoppelse, økt hjertefrekvens, økt blodtrykk, søvn komplikasjoner og økt angst. Den opprinnelige ingredienslisten for Xenadrine RFA også inneholdt efedrin, men det er ikke lenger i formelen for produktet. Det er ikke en US Food and Drug Administration rådgivende advarsel for Xenadrine RFA.

Kostnader og tilgjengelighet

I 2009 kunne begge produktene kjøpes for mindre enn 40 dollar. De er tilgjengelige på nettet, så vel som i mange nasjonale utsalgssteder.