Digidexo.com

Utarbeide en daglig meny for å gå ned i vekt

Forbereder en daglig meny kan være en fin måte å gå ned i vekt. Boken "Målsetting" forklarer at det å skrive ned målene stivner trinnene og planlegger bedre enn å lagre målet mentalt. Dermed forbereder et måltid plan på forhånd kan føre til bedre matvaner enn bare tenker for deg selv: "Jeg vil gjøre sunnere å spise valg i dag." Klar de riktige måltider, men er like kritisk til vekttap som vilje til å følge den daglige menyen .

Velg næringsrik mat

Sentrer alle måltider på mat som er høy i næringsstoffer, men lite kalorier. Slike matvarer er generelt grønne blader, frukt og grønnsaker. Disse matvarer kan integreres inn i flere smakfulle retter. Gjør vegetabilske-baserte supper eller fullkorn pasta med sautert eller dampede grønnsaker. Til dessert, gjøre store frukt fat og yr en liten mengde av karamell eller sjokolade. The Mayo Clinic anbefaler grillet frukt skiver, mango salsa pizza, fersken honning spredning og andre kreative retter som inneholder frukt.

For proteinkilder som er lav i kalorier, men høy i næringsstoffer, spise bønner og soyaprodukter som veggisburgere. Ellers velger magre proteiner som grillet kylling og kalkun.

Stick Innenfor en Calorie Range

Utpeke hvor mange kalorier du ønsker å spise på en dag for å nå dine vekttap mål. Online kalori kalkulatorer kan hjelpe deg å finne en passende kalori område basert på din høyde, nåværende vekt og aktivitetsnivå. Design din daglige menyen for å falle på den nedre enden av kalori-serien, med vissheten om at du kan legge til kalorier uventet mens forbereder maten.

Slik at en rekke kalorier tillater deg en viss fleksibilitet med å legge til ingredienser og endre oppskrifter. Selv om dette betyr ikke at du kan legge en liten milkshake uten konsekvenser, ikke en rekke kalorier kan du strø noen flere nøtter på en salat enn du forventet.

Være villig til å finne kreative erstatninger for høy-kalori mat. For eksempel, hvis du oppdager ranch dressing har mer kalorier enn du realisert, velger en lavere kalori vinaigrette. Substitute sunne pålegg, for eksempel paprika eller løk, for en del av osten på en pizza.

Hold kalori rekkevidde realistisk. Hvis et område på 1600 til 1800 kalorier fører til vekttap basert på din nåværende høyde og vekt, ikke designe et måltid plan som gir bare 1200 til 1400 kalorier. Dette nedre området vil resultere i for radikal av en diett endring, og du kan føle deg irritabel i motsetning til næring og energisk.

Inkluder sunn snacks

Føler konstant sulten og fratatt på et måltid plan vil føre til at du motstå å følge den. Derfor bør din daglige menyen tillate sunn snacks å tilfredsstille enhver sulten mellom måltidene. Før du tar en matbit, prøve å drikke vann først for å se om sult er faktisk ikke dehydrering.

Ellers tillate deg selv å spise et stykke frukt eller skiver agurk og selleri. Ikke besette over mengden kalorier i disse matvarene, da disse matvarene er næringsrik, men som regel lavt i kalorier.

Boken "Spis, drikk og vær sunn" antyder sjekke andre ernæringsmessige informasjon for å avgjøre om snack er sunn. Snack matvarer bør inneholde lite eller ingen transfett eller raffinert sukker, og bør inneholde hele korn.