Digidexo.com

Vekttap i 14 dager eller mindre

Vekttap i 14 dager eller mindre


The Center for Disease Control & Prevention i USA har funnet ut at over 60 millioner mennesker i USA er overvektige. Vektige eller overvektige personer kan miste ett til to pounds av kroppsfett i 14 dager eller mindre ved å kombinere diett med trening.

Hold deg til sikker vekttap

Den raskeste hastighet på vekttap som er ansett som trygge av den vekt-kontroll Information Network er to pounds av kroppsfett per uke. Forsøker å gå ned i vekt på en raskere hastighet enn to pounds per uke regnes som ekstremt usunn og ofte vil ikke føre til langsiktig vekttap.

Lag et kaloriunderskudd

Den Harvard School of Public Health forklarer at dietter som reduserer kalorier alltid resultere i vekttap uavhengig av hva slags mat man spiser. Spise en bestemt kombinasjon av karbohydrater og protein ikke positivt eller negativt påvirke vekttap.

Ifølge Ohio State University Extension Program, det er 3500 kalorier i en kilo kroppsfett. Å miste to pounds av kroppsfett i 14 dager må du opprette en daglig kalori underskudd på 1000 kalorier. Kalori underskudd kan opprettes ved slanking alene eller ved å kombinere slanking og trening.

Hold en Calorie Journal og opprette en kalori budsjett

Prøv å lage en kalori budsjett og bestemme kalori grenser for å gå ned i vekt. Skrive ned all maten du spiser sammen med hvor mange kalorier som maten inneholder kan bidra til å hindre overspising.

Øvelse Daglig

Trene hver dag er en av de beste måtene å skape en daglig kalori underskudd og øke hastigheten som du taper vekt. Svømming, sykling og løping er alle gode øvelser som enkeltpersoner kan gjøre for å gå ned i vekt og holde seg frisk.

For eksempel vil en person som veier £ 155. ville brenne 704 kalorier svømming fristil fort i en time og 704 kalorier hvis hun forskjøvet seks miles på en time, i henhold til Nutristrategy. Ifølge The Journal of Nutrition, øvelser som hever pulsen resultat i redusert kroppsfett og økt muskelmasse. Trene er en fin måte å øke det daglige kaloriunderskudd og miste noen få pounds i 14 dager eller mindre.

Hold deg hydrert

The Ohio State University Extension Program forklarer at å drikke vann hele dagen kan faktisk hjelpe til med vekttap. Vann reduserer appetitten og hjelper deg til å føle energized. Vann hjelper også å opprettholde forbrenningen din i løpet av dagen. The Mayo Clinic anbefaler at individer drikke 1,5 liter vann per dag for å holde seg frisk. Men avhengig av hvor mye trening du får, kan du trenger mer vann enn dette.

Hvis du følger disse retningslinjene så bør du være i stand til enkelt å gå ned i vekt på 14 dager eller mindre.