Digidexo.com

Vekttap Herbal Wraps

Urte vekttap wraps har blitt en populær form for behandling i løpet av årene. Mange kvinner velger å få urte innpakninger å lette vekttap programmet, mens andre kan bare finne dem avslappende og foryngende. Noen mennesker kan være skeptisk til om eller ikke urte wraps virkelig fungerer. Hvis du vurderer en urte kroppsinnpakning for vekttap, er det noen elementer som du bør være klar.

Vekttap Body Wraps

Urte vekttap wraps er gjort i spas. De er utført av kvalifiserte teknikere som vet hvordan å gjøre opp urtene i riktige porsjoner og bruke dem til kroppen. De kan være ganske dyrt, spesielt hvis de er gjort på en jevnlig basis. Du kan finne at det er verdt det du betaler for å få dem, og at fordelene gå mye lenger enn kostnaden.

Vanligvis er det tre typer innpakninger for vekttap. Den første er en kombinasjon av urter, er det også detoxing leire, så vel som mineral innpakning. Urter som vanligvis brukes i urte vekttap wraps er: kamille, alfalfa, burdock rot, arctium lappa, ingefær, og nyper. Atter andre bruker kollagen, tang, lipase eller aloe vera.

Forberedelse for en Body Wrap

Det er noen trinn du bør gjøre for å forberede kroppen din wrap. Disse trinnene vil hjelpe wrap å gå greit, samt hjelpe deg å få mest mulig nytte av dem.

Du bør planlegge på ca 90 minutter for første besøk. Du vil ikke ønsker å spise i minst en time før besøket. Ikke legg noe olje eller fuktighetskrem på huden din den dagen du wrap. Du bør drikke rikelig med vann for å holde deg hydrert. Men å drikke rikelig med vann kan gjøre at du må bruke toalett, så ikke overdrink. Du vil ikke være i stand til å bruke toalettet for den tiden du er i din wrap. Du bør bruke en to-delt badedrakt eller bomull truser og BH for under wrap. Du vil også trenge tørre undertøy for etter wrap å endre til.

Betraktninger

Herbal wraps er ikke ment å være en frittstående vekttap plan. De er ment som hjelp i vekttap bestrebelser og bidra dine mål. Til tross for kroppsinnpakning å være et nyttig verktøy i din vekttap programmet, de fungerer best hvis de brukes i forbindelse med en sunn livsstil. Du bør starte et sunt kosthold og treningsprogram for å gå med kroppen din wraps. En sunn livsstil vil hjelpe kroppen din wraps jobbe på sitt optimale.

Velge en wrap som er riktig for deg betyr at du kan få mest mulig ut av flyten. Hvis du bare velger en wrap på grunn av all hype eller annonse gitt den, kan du ikke se de resultatene du er ute etter. Det er best å snakke med teknikere på forhånd og få så mye informasjon om hver wrap før de bestemmer seg for den som er riktig for deg.

Et annet hensyn er at du kanskje tror at fordi wrap er urte, er det ingen sjanse for å få bivirkninger. Dette er ikke sant. Du bør snakke med teknikeren på forhånd og finne ut hvilke ingredienser er brukt. La dem vite om medisiner du tar, samt noen medisinske problemer du har. Til tross for wraps være naturlige ingredienser, er det alltid en risiko for at du reagerer på dem.