Digidexo.com

Best Sun Block for Kids

Best Sun Block for Kids


Barn har behov for langvarige sunblock produkter som er enkle å bruke og vil ikke slites av lett. Vanntett sunblock er også nyttig for barn som det er sannsynlig at de vil få seg våt på et tidspunkt mens du spiller i varmt vær. Identifisere viktige ingredienser og vilkår på sunblock etiketter er en nyttig måte å identifisere de produkter som gir den beste beskyttelsen for barn og er minst sannsynlig å forårsake irritasjon.

Solkrem vs Sunblock

Før du kjøper noen solbeskyttelsesprodukter, bør du vite at det er en forskjell mellom solkrem og sunblock. Den viktigste forskjellen er at solkrem bruker kjemikalier til å absorbere UV-stråler, mens sunblock er laget av fysiske eller uorganiske ingredienser som avleder UV-stråler vekk fra huden. For barn og personer med sensitiv hud, er sunblock best fordi det er mindre sannsynlig enn solkrem for å gi utslett som sine ingredienser vanligvis ikke irritere huden eller forårsake en allergisk reaksjon.

SPF

Den solfaktor, eller SPF angir hvor lang tid som en sunblock vil beskytte huden fra å brenne på grunn av UVB-stråler i forhold til hvor lang tid det ville ta for huden å brenne uten sunblock eller solkrem. Sunblock med en solfaktor på minst 30 er best for barna, spesielt de med lys hud. Beskyttelse av opptil SPF 50 og høyere er også tilgjengelig i produkter for barn. Men du bør ta vare når du bruker en høy SPF sunblock, da dette kan føre til over-tillit om graden av beskyttelse gitt og hvor mye tid som kan gå før re-søknad er nødvendig.

Ingredienser

Ikke alle produkter som beskriver seg selv som sunblock faktisk inneholder sunblock ingredienser. De eneste sunblock ingredienser som er tilgjengelige i USA er titanoksid og sinkoksid. Dette er naturlige UV-blokkere som forblir på toppen av huden. Typer solkrem som beskytter mot både UVA og UVB stråler er best, og de bør inneholde en av disse kjemikaliene. Titanoksid og sinkoksid bør være minst 5 prosent for de mest beskyttelse. For barn som lider av utslett ved bruk av sunblock, de beste produktene er de som er parfymefri, hypoallergene og PABA gratis. Se etter produkter merket "bredt spekter", som inneholder ingredienser som gir beskyttelse mot både aldrende UVA-stråler og brennende UVB stråler.

Water Resistance

De beste sunblock valg for barn er enten vann-resistente eller vanntette produkter, spesielt hvis det er sannsynlig at barn vil bli våt på et tidspunkt når de er iført sunblock. Vannavstøtende sunblock opprettholder sin SPF rating for minst 40 minutter etter eksponering for vann mens vanntett sunblock er i stand til å opprettholde sin SPF rating for 80 minutter etter eksponering for vann. Selv om barna ikke tenkt på å gå svømming eller kjører gjennom sprinkler, kan svette forårsake ikke-vanntett sunblock å avta raskere enn en vannavstøtende eller vanntett slag.

Babyer

Når spedbarn er yngre enn 6 måneder gammel, er deres huden for følsom for sunblock eller solkrem. I stedet bør de holde seg ute av solen helt og forbli i skyggen. Babyer bør ha sin hud dekket og bære en bredbremmet hatt til å skyggelegge sine nakker, ansikter og ører.

For spedbarn eldre enn 6 måneder, bør sunblock brukes, men de bør likevel ha på seg en lue for å holde ansiktet deres skyggelagt. Duft-free formler er best for denne unge alder, som de ikke svi i øynene.