Digidexo.com

Hvordan forbedre Kvinne Fertility

Hvordan forbedre Kvinne Fertility


En studie ved University of Surrey tyder på at kvinnelig fertilitet kan forbedres 80% av tiden ved endringer ikke-medisinsk, livsstil. De fleste leger vil foreslå følgende naturlige behandlinger før ty til mer involvert medisinske planer. Mange av forslagene kan også bli vedtatt av partneren din.

Hvordan forbedre Kvinne Fertility

•  Forbedre din diett. Å spise høykvalitets mat i riktige proporsjoner er viktig. Å spise økologisk mat vil sikre at du ikke får i plantevernmidler og andre miljøgifter som kan påvirke reproduktive helse.

Eliminer alkohol helt fra du kosthold. Du kan redusere fruktbarheten til det halve hvis du drikker alkohol i det hele tatt.

Eliminer koffein fra kostholdet ditt tre måneder før og under forsøk på å bli gravid.

slutte å røyke. Røyking er definitivt knyttet til infertilitet hos både menn og kvinner.

Ta prenatal vitaminer. Folsyre, sink, vitamin C og mange andre viktige næringsstoffer er nøkkelen og gi deg den beste muligheten for å bli gravid.

6. Reduser stress. Stress har en effekt på både mannlig og kvinnelig fertilitet.

Tid sex å oppstå under de mest fruktbare perioder av syklusen din. Det er bare noen få dager i måneden når en kvinne kan bli gravid, så vær klar over når du er mest fruktbar.

Tenk på din vekt. Å være overvektig eller undervektig kan føre til problemer for kvinner når de prøver å bli gravide.

Hint

  • Rådfør deg med din gynekolog eller fødselslege hvis du vurderer å bli gravid. De kan foreslå prenatal vitaminer og gi deg en grundig undersøkelse for å sikre at kroppen er frisk og klar til å bli gravid.