Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på en uke for Kids

Hvordan å miste vekt på en uke for Kids


Som forelder du vil være sikker på at barnet ditt er nyter en sunn og aktiv livsstil. Med barndommen fedme på vei oppover, er det blitt viktigere enn noen gang for barn å forstå prinsippene for å spise sunt og regelmessig mosjon. Undervise barn om viktigheten av disse prinsippene vil bidra til å sikre gode vaner blir båret inn i voksenlivet. Hvis barnet ditt er overvektig, så ved å følge en fornuftig vekttap programmet kan du begynne å se resultater i en uke.

Hvordan å miste vekt på en uke for Kids

Øvelse hver dag i 30 minutter. Gjør det morsomt ved å variere aktivitetene dag for dag. For eksempel, bade en dag, spille frisbee i parken neste, spille fotball den neste. Hvis barnet ditt misliker konkurranseidrett deretter sykle eller gå i stedet. Oppmuntre dem til å se mindre på TV ved å kutte ut ukritiske kanal-surfing og gi dem en time av kvalitets-TV etter sine lekser og fysiske aktiviteter.

spise fem porsjoner frukt og grønnsaker om dagen. Dette vil sikre at de får sine anbefalte dose av viktige vitaminer og næringsstoffer, samt øke stoffskiftet slik at de brenne kalorier raskere. Hvis barnet ditt ikke liker frukt og grønnsaker deretter belønne dem for å spise sin daglige rasjon. For eksempel, tillater dem å velge den neste dags aktivitet.

Sett sukkerholdig og fet snacks med sunne alternativer. Gi barna gulrot og stangselleri med en lav-fett dip i stedet for potetgull, rosiner, druer - og skiver av vannmelon i stedet for godteri barer. Som en og annen godbit lar barna deres favoritt godteri, men i moderate mengder. Ikke holde fristende mat i huset.

Vær en rollemodell. Hvis barnet ditt ser deg nyte en aktiv livsstil og å spise riktig mat, så dette vil inspirere dem. Snakk med andre foreldre og organisere gruppeaktiviteter med ditt barns venner. Å ha støtte fra sine venner og familie vil være en stor oppmuntring til barnet ditt.

Hint

  • Snarere enn å fokusere på raske vekttap, er det sunnere å se en endring i regimet som et langsiktig mål. Belønn barnet ditt med en og annen godbit, men velger en lav-fett alternativ. For eksempel kjøpe frossen yoghurt i stedet for iskrem.
  • Vær forsiktig med å presse barnet for hardt i begynnelsen, da dette kan føre til dem å bli motløs og uinteressert. Unngå krasje dietter. Dette er skadelig for voksende organer og rane barn av essensielle næringsstoffer, samt fremme et negativt inntrykk av mat.