Digidexo.com

Dietter som faktisk fungerer Fast

Dietter som faktisk fungerer Fast


Dietter som fungerer fort er vanligvis lavere kalori planer som inkluderer en redusert mengde natrium og karbohydrater for å eliminere vann vekt. De innlemme også noen kilde til protein for å opprettholde muskler og øke metabolsk funksjon. Dietter med høyt protein eller som bruker flytende protein shakes, carb-timing eller store frokoster alle jobber raskt fordi de gir riktig type mat for å føle seg tilfreds, slik at du ikke ender opp binging.

Low-carb dietter

Low-carb dietter fungerer for raskt vekttap fordi de har en vanndrivende effekt på kroppen og kan mette en dieter sult. Low-carb dieters unngå fallgruver som forstoppelse ved å forbruke mye av salater. De reduserer også deres totale kaloriinntaket. I tillegg til den populære Atkin kosthold, er den første fasen av South Beach Diet low carb.

Flytende protein shake dietter

Flytende protein shake dietter er en type modifisert fort i at du går uten fast føde i opptil to uker. Kosttilskudd som Almased Synergy Diet tilbyr planer som Bikini Emergency Plan for å hjelpe dieters miste vekt raskt. På grunn av kombinasjonen av soyaprotein, enzymer og yoghurt pulver, Kosten er ment for å opprettholde deres mager muskelmasse mens miste vekt gjennom alvorlig kalorirestriksjon.

Carb Timing eller Big frokost dietter

The Big Breakfast Diet av Dr. Daniela Jakubowicz og Reverse Diet Av Tricia Cunningham støtter ideen om at du kan miste vekt raskt ved å spise store porsjoner tidligere på dagen. Jakubowicz fremmer også carb timing, eller spise karbohydrater som brød, sukker, pasta og ris før middag og helst før 9 am til rette for en skikkelig serotonin syklus som fremmer vekttap og avslappet søvn.

Body Type Diet

Dr. Elliot Abravanel og Elizabeth kong Morrison Body Type Diet er laget for å hjelpe folk ned i vekt raskt ved å identifisere den beste planen for deres spesifikke kroppstype. Abravanel sier en persons metabolisme er påvirket av deres dominerende kjertel. Han klassifiserer mennesker som binyre, Thyroid eller hypofyse typer. Kvinner kan også falle inn i en fjerde kategori som heter gonadisk typer, som bør unngå krydret og rik mat. Thyroid folk følger en lav carb diett. Hypofysen folk gir opp det meste meieri mens binyre typer unngå rødt kjøtt og salt mat. Dietten Planen omfatter 1200 kalorier for tre uker etterfulgt av et platå-busting fjerde uken av 1000 kalorier.