Digidexo.com

Vitaminer med Tare

Vitaminer med Tare


Tare er en brun tang som har karbohydrater, protein og essensielle fettsyrer, i tillegg til en høy konsentrasjon av mineraler. De nesten 30 mineraler som finnes i tare inkluderer jod, kalsium, jern og magnesium. Vitaminene i tare inkluderer C, D og B-kompleks. Tare er tilgjengelig i kosttilskudd og vitaminer, men det er fortsatt ikke kjent om tare i denne formen er medisinsk gunstig, og det er ingen kjent terapeutisk dosering.

Thyroid Supplements

Jod er et viktig mineral i skjoldbrusk hormon produksjon. Mangel på jod kan føre til struma, en unormal utvidelse av skjoldbrusk, eller hypotyreose, som bremser ned kroppen fungerer og kan føre til depresjon og tretthet. På grunn av jod funnet i tare, noen mennesker tar skjoldbrusk kosttilskudd som inneholder tare i et forsøk på å forbedre skjoldbruskkjertelen fungerer. Men advarer den amerikanske Thyroid Association at for mye jod, som kan resultere fra å ta tare, kan være problematisk, spesielt for dem som allerede lider av unormal thyroid funksjon. Siden jod mangel er forårsaket av mangel på jod i dietten, er det anbefalt at matvarer som jodisert salt, ost, yoghurt og egg bli spist regelmessig for å opprettholde tilstrekkelig nivå av jod i kroppen.

Tare Lecithin B-6 med Cider Eddik

Tare kan bli funnet i vekttap kosttilskudd med lecithin, vitamin B-6 og cider eddik. Noen mener at denne kombinasjonen kan akselerere vekttap fordi kroppens stoffskifte kan bli manipulert til å brenne fett raskere. Men det er ingen vitenskapelige bevis som støtter denne påstanden.

Tare Tabletter med Bladderwrack

Tare tabletter kan inneholde blæretang, som er en type tang som noen ganger betraktes som den samme som tare, selv om det er teknisk sett en annen plante. Som med skjoldbruskkjertelen kosttilskudd med tare, er tare med blæretang tatt av noen å behandle under aktiv skjoldbrusk, selv om University of Pittsburgh advarer det kan faktisk forverre tilstanden. Denne type supplement kan ha evnen til å behandle halsbrann på grunn av svelling av alginsyre i blæretang når den kommer i kontakt vann, som danner en tetning over magen. Andre tilstander som kan behandles med tare tabletter som inneholder blæretang inkluderer leddgikt, åreforkalkning og forstoppelse, selv om det er uklart om behandlingen er effektiv.