Digidexo.com

Florida Barn Safety Car Seat Laws

Florida Barn Safety Car Seat Laws


Florida har fire kategorier av barn passasjersikkerhet lover. De varierer avhengig av barnets alder, høyde og vekt. Lovene i samsvar med sikkerhetsstandardene som er fastsatt av National Highway Traffic Safety Administration og administreres av Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles. Du kan billett og bøtelagt av kommunale, fylkeskommunale og statlige rettshåndhevelse hvis du er funnet i strid med dem.

Bakovervendt

Spedbarn under ett år gamle eller som veier mindre enn 20 pounds må være i et bakovervendt bilsete i bilens baksete. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, bakovervendte seter er den tryggeste, så det er viktig at du ikke bytter barnet ditt til et sete forovervendt for tidlig. Sjekk produsentens instruksjoner for å få størrelse og vekt grenser for setet du bruker.

Forovervendte seter

Barn mellom 20 og 40 pounds, vanligvis mellom 1 og 4 år gamle, kan sitte i forovervendte seter sikret i baksetet på bilen. Finn ut hva vekt og høyde krav er for bestemt sete du bruker, slik at du vet når barnet er klar for det, og når hun har vokst ut av den. Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles advarer mot å flytte barna til forovervendte seter for tidlig.

Booster seter

Barn mellom 40 og 80 pounds, vanligvis mellom 4 og 8 år gamle og under 57 inches høy, må sitte i en beltestol sikret med bilens bakre skulder og hoftebelter. Uavhengig av høyde og vekt, barn yngre enn 6 er pålagt å sitte i en beltestol.

Sikkerhetsbelter

Barn som veier mer enn 80 pounds og er mer enn 57 inches tall kan sitte i baksetet på en bil sikret med bare bilens skulder og hoftebelter. Pass på at skulderbeltet hviler mellom arm og nakke, og hoftebeltet hviler over den øvre lår. Barn yngre enn 13 er aldri lov til å sitte i passasjersetet foran.