Digidexo.com

Binyre problemer hos barn

Binyre problemer hos barn


Binyrene er plassert over nyrene. De hjelper kroppen å håndtere hendelser som fører oss stress. Barn, som voksne, noen ganger har problemer med sine binyrene som forstyrrer daglige aktiviteter. (Se referanse 1)

Effekter

Barn som har adrenal problemer kan oppleve tretthet, svakhet, kvalme og oppkast. De kan også være lunefull og engstelig. (Se Referanse 2)

Årsaker

Årsaker til binyrene problemer hos barn inkluderer hypothalamus og hypofysen lidelser, Cushings syndrom og svulster. (Se Referanse 2)

Identifikasjon

For å identifisere hvorvidt et barn er å ha adrenal problemer, vil en lege ta en fullstendig medisinsk historie og utføre en fysisk undersøkelse. De vil bestille blod arbeid for å bli trukket og en komplett urinanalyse. (Se referanse 1)

Behandlinger

Behandlinger for binyrene problemer hos barn er medisiner og kirurgi i ekstreme tilfeller. Urter og kosttilskudd er gunstig alternative behandlinger for mange lider. (Se referanse 1)

Advarsel

Noen adrenal problemer hos barn er forårsaket av svulster som kan være livstruende, så kontakt lege umiddelbart hvis det er mistanke om en adrenal problem. (Se Referanse 2)